VHK-træner før Silkeborg-kamp - vi er blevet svære at besejre

Allan Heine mener, at VHK på det seneste er begyndt at spille god håndbold. Derfor skal Silkeborg-Voel spille rigtig godt, hvis VHK skal besejres. Arkivfoto: Bo Amstrup - Ritzau/Scanpix

VHK-træner før Silkeborg-kamp - vi er blevet svære at besejre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Allan Heine mener, at Viborg HK trods udfald i præstationer, er blevet et mere modent hold, der i den seneste tid har spillet god håndbold og er blevet sværere at besejre.

Viborg: Sæsonen var endnu helt spæd, da Viborg HK senest mødte Silkeborg-Voel KFUM. Dengang styrede Viborg HK kampen totalt, men smed på utrolig vis et point, da holdet faldt helt sammen i slutfasen og lod hjemmeholdet indhente en føring på seks mål på ganske få minutter.

Siden da er der sket rigtig meget i begge klubber, og Allan Heine mener da også, at VHK i februar 2018 fremstår stærkere end det hold, der spillede 25-25 mod Silkeborg i september 2017.

- Jeg skal passe på, hvad jeg siger, for tingene kan hurtigt vippe til den anden side. Men jeg synes, at vi er en mere modnet gruppe nu, end vi var dengang. Vi har svinget - også fornylig - men det er sket af andre årsager end dengang. Så vi er blevet langt mere robuste i forhold til at stå imod modgang, siger cheftræner Allan Heine.

Han forklarer, at en af årsagerne til, at VHK i nogle kampe spiller fortrinligt og i andre spiller skidt, blandt andet skal findes i, at en stor profil som Line Haugsted har været meget væk fra holdet, ligesom det ikke skal undervurderes, at VHK med en forholdsvis uerfaren trup har været igennem et hårdt program med to kampe hver uge igennem lang tid.

- Vi er også blevet tvunget til at arbejde med nogle spillemæssige ting undervejs i sæsonen. Det handler blandt andet om, at vi nu har fået en Sanne Van Olphen tilbage. Så vi skal investere noget tid på at få hende kørt ind. Det havde man normalt brugt september på, men vi er blevet nødt til at gøre det her i januar. Og den slags er med til at give os udfald, siger træneren.

Svære at besejre

Silkeborg-Voel KFUM har også været et svingende bekendtskab i sæsonen.

Holdet er aktuelt kravlet op på en syvendeplads, men det er blandt andet sket efter en stærk serie, hvor Silkeborg-holdet har slået FC Midtjylland, Team Esbjerg og Nykøbing Falster i løbet af den seneste måned.

- Holdet har hentet solide sejre, hvor Silkeborg tilmed har været markant bedre end modstanderen. De har fået en del skadede spillere tilbage igen efter at have været hårdt ramt, samtidig har de fået troen på tingene igen. Og når Silkeborg lykkes med deres høje fart, deres solide defensiv og deres dygtige målvogter, så kan alle komme i problemer, forklarer VHK-træneren, der dog finder optimisme i, at VHK på det seneste har spillet flere gode kampe.

- Vi har spillet godt i flere af de seneste kampe. Vi spillede skidt mod Kastamonu, men ellers har vi spillet god håndbold. Så jeg tror også på, at hvis Silkeborg skal slå os ud af kurs, så skal de ikke bare spille godt, men rigtig godt - for vi er altså svære at besejre i øjeblikket, siger Allan Heine.

VHK-træner før Silkeborg-kamp - vi er blevet svære at besejre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce