VHK's mirakelcomeback mislykkedes - Silkeborg vandt i Viborg

Allan Heine havde svært ved at forstå, hvad der foregik i Vibocold Arena. Foto: Johnny Pedersen

VHK's mirakelcomeback mislykkedes - Silkeborg vandt i Viborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

VHK blev blæst omkuld af Silkeborg-Voel i 40 minutter, men var i anden halvleg ved at levere et mirakelcomeback. Det blev dog aldrig helt fuldbyrdet, og dermed tabte holdet endnu et skridt i topstriden.

Viborg: En meget mærkelig håndboldkamp endte i Vibocold Arena med, at Silkeborg-Voel vandt 30-25 over Viborg HK.

VHK leverede i 40 minutter en miserabel indsats, men var ikke langt fra at indhente en 10-målsføring i løbet af anden halvleg.

Comebacket blev dog ikke helt fuldbyrdet, og dermed blev det til endnu et hjemmenederlag til VHK, der fortsætter forårets slingrekurs i ligaen.

VHK's første angreb var et mønster-angreb, hvor holdet fuldstændig splittede Silkeborg-Voels forsvar, og hvor en totalt fri Stine Bodholt kunne udligne til 1-1, men så var det mest positive også sagt om første halvleg.

Herfra gik stort set alting galt for VHK. Forsvar og målvogtere kunne slet ikke bremse et tempofyldt Silkeborg-hold, mens der blev lavet fejl på fejl i et rystende usikkert angreb.

Det betød, at Silkeborg i ekspresfart bragte sig længere og længere foran, hvilket blot fik VHK'erne til at stresse mere og mere.

Cheftræner Allan Heine brugte begge sine timeouts i første halvleg. Især i den anden kunne man tydeligt høre, at han talte med store bogstaver, men det virkede ikke til, at det for alvor hjalp.

VHK fik en smule mere gang i målmaskinen til sidst, men det var slet ikke nok til at hale ind på Silkeborg-Voel, der aldrig kom i angrebsmæssige problemer og haglede boldene i VHK-nettet.

Derfor var det en flok noget mutte VHK'ere, der trissede mod omklædningsrummet med stillingen 10-18 efter de første 30 minutter.

Havde chancerne

Modløsheden havde ikke helt forladt VHK'erne, da de kom ud fra pausen.

Det første angreb endte skidt, og i stedet kunne Silkeborg-Voel med to lette scoringer øge føringen til ufattelige 20-10.

VHK'erne fik herefter lidt mere gang i defensiven og i Rikke Poulsen, men det nyttede ikke så meget, da angrebet slet ikke kunne finde hverken rytme eller skarphed.

Situationen blev ikke bedre, da Carin Strömberg tidligt i anden halvleg fik rødt kort efter en situation, hvor hun angiveligt ramte en Silkeborg-spiller i hovedet.

Det tændte op under stemningen i hallen, og især Rikke Poulsen begyndte at tage flot fra i målet.

Og det var som om, at det løsnede op for noget hos VHK. Holdet begyndte langsomt at æde sig tilbage fra den håbløse situation. I en vanvittigt hektisk kamp fik VHK scoret en række hurtige mål, og pludselig var holdet igen med ved stillingen 22-26.

I den periode havde holdet flere store muligheder for at reducere yderligere, men der blev brændt på Silkeborgs Stine Bonde.

Derfor blev mirakel-comebacket aldrig til noget, og VHK tabte endnu et skridt i kampen om ligaens øverste pladser - og dermed chancen for at få point med i slutspillet.

VHK's mirakelcomeback mislykkedes - Silkeborg vandt i Viborg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce