Viborg HK kæmpede godt - men mødte overmagten

VHK-herrerne havde det svært mod Odder. Foto: Danni Kristensen

Viborg HK kæmpede godt - men mødte overmagten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viborg HK's herrer var fornuftigt med i pokalkampen mod Odder, men måtte sande at femte runde blev endestationen.

Pokalturneringen, herrer, 5. runde: Viborg HK's herrer er færdige i pokalturneringen.

2. divisionsholdet gav dog Odder fra 1. division fornuftig modstand og var fint med i kampen, som Odder endte med at vinde med 28-23.

Onsdagens pokalkamp var flyttet fra herrernes normale hule i hal 2 i Vibocold Arena og ind i hal 1, hvor der også var gjort en indsats for at lokke folk i hallen.

Op mod 200 havde taget imod tilbuddet, hvilket måske motiverede VHK-herrerne lidt ekstra i kampens start. I hvert fald gik det undertippede hjemmehold frisk til sagen og kom via en god forsvarsindsats og nogle fine scoringer foran med 3-1.

Odder begyndte dog langsomt at få fodfæste. Det lykkedes at lukke bedre og bedre af i defensiven, hvilket også dannede grobund for en række kontrastød, som gjorde ondt på værterne.

Odder vendte kampen og kom foran 8-5. Det var som om, at det stressede VHK en smule. I hvert fald lavede hjemmeholdet en del fejl, som Odder straffede hårdt med kontramål. Det var tydeligt, at gæsternes fysik var overlegen, og det så en overgang ud til, at 1. divisionsholdet ville løbe VHK helt over ende.

Mod slutningen af første halvleg fik VHK bedre fat og satte en del scoringer ind. Derfor var kampen stadig i live med en Odder-føring på 13-10 ved pausen.

Kortvarig spænding

VHK kæmpede ufortrødent videre efter pausen, men Odder var bare et niveau bedre og skarpere.

Alle VHK-fejl blev ubønhørligt straffet og gæsterne kom solidt foran.

Der var også lidt dramatik efter pausen, da Mads Oxbøll fra VHK slog hovedet og måtte udgå. Han blev iført en stor bandage om hovedet, inden han skulle en tur til tjek på skadestuen.

Imens fortsatte holdkammeraterne med at kæmpe godt, men det var svært at komme så tæt på at, man for alvor kunne true Odder, der konstant førte med omkring seks mål.

Med seks minutter igen begyndte det alligevel at lugte af spænding. VHK reducerede til 21-21 og Odder fik tilmed en mand udvist i to minutter.

Det fik VHK til at satse offensivt, men Odder lod sig ikke stresse og scorede trods undertal. Dermed fusede spændingen hurtigt ud igen.

VHK lagde sig dog aldrig ned og havde stor ære af kampen.

Viborg HK kæmpede godt - men mødte overmagten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce