Viborg HK løb ind i en tyrkisk mur

Viborg HK indleder gruppespillet i EHF Cuppen med en hjemmekamp mod tyrkiske Kastamonu. Line Uno Viborg HK (93) Foto: Johan Gadegaard

Viborg HK løb ind i en tyrkisk mur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viborg HK blev fuldstændig klædt af i udekampen mod Kastamonu. VHK kunne slet ikke score mod et stærkt tyrkisk forsvar og en stærk keeper.

Kastamonu: Viborg HK fik en regulær afklapsning, da holdet søndag eftermiddag spillede topkamp i EHF Cuppen ude mod Kastamonu fra Tyrkiet.

Viborg HK tabte med hele 15-28 i en kamp, hvor gæsterne slet ikke levede op til de fine takter, som ellers er blevet vist i de to seneste kampe.

Nederlaget fjerner dog ikke kvartfinalechancen for VHK. Holdet har selv afgørelsen i hænderne hjemme mod Byåsen på lørdag, hvor et uafgjort resultat er nok.

Allerede fra første fløjt var det tydeligt, at hjemmeholdet var bedst tilpas i den intime hal. VHK sled både med at få forsvaret til at fungere, og med at få boldene sendt ind bag en stærkt spillende målvogter.

Derfor fik hjemmeholdet skabt en tidlig føring, hvilket VHK'erne dog så ud til at tage ganske roligt. Det var da også som om, at VHK var ved at få bedre fat. Forsvaret begyndte så småt at fungere, og VHK fik chancen for at lukke hullet.

Men igen var de brændte chancer et tema. Ann Grete Nørgaard brændte blandt andet to straffekast i løbet af første halvleg.

Så i stedet for, at VHK langsomt kom helt på omgangshøjde med tyrkerne, så faldt VHK mere eller mindre sammen. Målene haglede ind bag en ikke altid sagesløs Rikke Poulsen, mens VHK-skytterne frustreret kunne se den tyrkiske målvogter pille afslutningerne.

Derfor var der rigtig langt til point, da Kastamonu var foran med hele 13-6 ved pausen.

Kørt helt over

VHK kom heller aldrig i nærheden af at true tyrkerne.

Billedet forsatte uændret i anden halvleg. Alt lykkedes for tyrkerne, mens intet gjorde det for VHK.

Den tyrkiske keeper blev ved at redde masser af bolde, mens VHK slet ikke kunne få bremset Kastamonu, der scorede fra alle vinkler.

Allan Heine forsøgte sig med to hurtige timeouts, men lige lidt hjalp det.

VHK blev bogstaveligt talt kørt over af et velspillende tyrkisk hold, der har vist sig at være langt stærkere, end først antaget.

Viborg HK løb ind i en tyrkisk mur

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce