Viborg HK må igen skrive kontrakter

Henrik Dahl og kompagni må igen skrive kontrakter - det erfarer folkebladet.

Viborg HK må igen skrive kontrakter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Folkebladet erfarer, at Viborg HK i dag har fået godkendt sit regnskab og igen har fået grønt lys til at skrive kontrakter.

Viborg: Hvis Viborg Stifts Folkeblads oplysninger er korrekte, så falder de sidste brikker i forhold til Viborg HK's trup til den kommende sæson på plads i løbet af denne uge.

Folkebladet erfarer, at Viborg HK tirsdag har fået godkendt sit regnskab hos Dansk Håndbold Forbund og dermed har fået grønt lys til igen at skrive kontrakter med spillere til den kommende sæson.

Dermed er vejen banet for, at VHK langt om længe kan færdiggøre de aftaler med spillere, som man har arbejdet på igennem længere tid.

Ifølge folkebladets oplysninger har klubben tænkt sig allerede at offentliggøre aftaler med fire-fem spillere senere på ugen.

På rygteplan har det været fremme, at klubben har mere eller mindre færdige aftaler på plads med den svenske målvogter Hanna Daglund, der kommer til fra den svenske klub Skuru, ligesom den hollandske back Sanne Val Olphen kommer til fra Frankrig. Desuden er Skanderborgs talentfulde venstreback Kristina Jørgensen også nævnt i forbindelse med Viborg HK.

Folkebladet har været i kontakt med VHK-direktør Henrik Dahl, der lige nu ikke vil bekræfte eller kommentere på folkebladets oplysninger.

For et par uger siden kom det frem, at Viborg HK havde fået tilført omkring 2,1 millioner kroner i ny kapital.

Det er allerede nu slået fast, at målvogter Mie Sørensen og bagspillerne Marie Paule Gnabouyou og Sarah Paulsen stopper i VHK til sommer, ligesom Rikke Skov som bekendt også har meldt ud, at hun har stoppet sin karriere.

Viborg HK må igen skrive kontrakter

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce