Viborg HK og Energi Viborg fornyer samarbejdet

Energi Viborgs formand Niels Duelund og VHK-direktør Henrik Dahl indgår en ny kontrakt. Foto fra Viborg HK

Viborg HK og Energi Viborg fornyer samarbejdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viborg: Det lokale håndboldflagskib forlænger aftalen med den lokale energigigant Energi Viborg indtil 2019. 

- Vi har samarbejdet i lang tid, og det er en glæde for os, at samarbejdet fortsætter med Energi Viborg. Energi Viborg er et markant, lokalt forankret energiselskab, der jo også sælger strøm i hele Danmark. Den markedsudvikling mener jeg, at Viborg HK kan være med til at understøtte, siger direktør i Viborg HK, Henrik Dahl i en pressemeddelelse.

- Det er ikke nogen nyhed, at Energi Viborg er til stede i hallen og har en meget synlig placering på vores tøj, men i næste sæson udvikler vi især vores aktiviteter på sociale medier og ved events, forklarer Henrik Dahl og afslører, at der allerede i løbet af foråret vil opstå nyheder i hallen, i byen og uden for området.

Hos energiselskabet Energi Viborg er man også tilfreds med fortsættelsen af samarbejdsaftalen:

- Naturligvis fortsætter samarbejdet, for vores navn bliver eksponeret både her lokalt og regionalt men jo også igennem de mange eksponeringer, når de dygtige spillere i VHK er udenbys, siger bestyrelsesformand ved Energi Viborg, Niels Dueholm, der understreger, at det giver rigtig god mening, at Energi Viborg bliver mere markant også andre steder end Energi Viborg.

- Vi sælger jo strøm fra Gedser til Skagen, og derfor skal vi være kendt andre steder end her i domkirkebyen og området.

Han bakkes op af administrerende direktør i Energi Viborg, Christian Hagelskjær:

- Personligt glæder jeg mig til at afprøve nye og anderledes promoveringsmuligheder i samarbejdet med Viborg HK både på banen, på de sociale medier og ved events i løbet af året. Vi skal jo udvikle os og forny os hele tiden som kommercielt selskab på strømmarkedet, og her giver samarbejdet med Viborg HK rigtig god mening, fordi vi sammen og i fællesskab får Energi Viborg-navnet bredt ud og gjort kendt.

Viborg HK og Energi Viborg fornyer samarbejdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce