Viborg HK tilbage på sporet - sikker sejr i Trondheim

Jublen var stor blandt VHK-spillerne efter sejren i Norge. Foto: Danni Kristensen

Viborg HK tilbage på sporet - sikker sejr i Trondheim

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viborg HK ser ud til at være tilbage på sporet. I Trondheim vandt VHK-damerne sikkert over Byåsen efter en kamp, hvor defensiven virkelig stod godt.

Trondheim: Det kan godt være, at Viborg HK kom lidt sløvt fra land i i 2018 - men nu ruller maskinen igen.

På udebane vandt Viborg HK med hele 28-21 over Byåsen og er dermed helt tilbage i kampen om at komme videre i EHF Cuppen.

Første halvleg blev indledt lidt nervøst og rodet. Der var ikke rigtig nogen rytme i kampen mellem to hold, der tydeligvis havde respekt for hinanden.

VHK's defensiv og målvogter Rikke Poulsen fik dog fint fat og gjorde det svært for hjemmeholdet at score mål i det etablerede angreb.

Det gav VHK en lille overhånd i kampens indledning, hvor det dog krævede lange angreb og kreative løsninger at finde frem til scoringerne.

Cirka midtvejs begyndte VHK-træner Allan Heine at skifte godt og grundigt ud. Det spolerede rytmen en lille smule. I hvert fald kom Byåsen lidt mere i gang og tog en kort overgang føringen.

VHK kæmpede dog videre i forsvaret. Rikke Poulsen holdt også højt niveau og via nogle fine scoringer kom VHK ovenpå igen.

Ved pausen så det derfor ganske lovende ud for VHK, der førte med 12-10.

Viborg HK hentede en sejr i Trondheim Spektrum. Foto: Danni Kristensen
Viborg HK hentede en sejr i Trondheim Spektrum. Foto: Danni Kristensen

Muren holdt

I begyndelsen af anden halvleg lagde VHK stærkt ud. Angrebet flød fint, og i defensiven fortsatte man med at dække godt af, så hjemmeholdet havde rigtig svært ved at finde huller.

Det betød, at føringen på to mål voksede til fem mål, inden Byåsen fik bremset VHK-toget en smule. Især den kommende VHK-spiller Moa Høghdahl forsøgte at bringe hjemmeholdet tilbage med fine skud og pasninger til sine holdkammerater, men VHK havde fået fat og holdt værterne på afstand.

Det haltede dog en smule i angrebet, hvor der blev slidt hårdt for hver en scoring, men omvendt sørgede Rikke Poulsen og et veloplagt forsvar for, at der også var langt mellem Byåsen-scoringerne.

VHK ramte små perioder, hvor angrebet så rigtig fint ud, og dermed løb gæsterne mere og mere fra et hjemmehold, der virkede relativt tandløse.

Med sejren hentede VHK sine første to point i gruppen og er dermed á point med netop Byåsen, der i første runde besejrede Vistal Gdynia fra Polen.

Polakkerne spiller søndag eftermiddag ude mod Kastamonu fra Tyrkiet, som besejrede VHK i første runde.

Viborg HK tilbage på sporet - sikker sejr i Trondheim

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce