Viborg HK topper ligaen i medieomtale

Viborg HK glæder sig over stor medieomtale. Arkivfoto: Ole Nielsen.

Viborg HK topper ligaen i medieomtale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viborg HK er i medierne den mest omtalte danske dameligaklub. Det viser Infomedias medieanalyse for 2017, som er udarbejdet for Divisionsforeningen Håndbold.

- Tallene viser det, som vi i Viborg HK også vidste. At vi er et stærkt brand, som medierne finder interessant. Vi arbejder hårdt på at få delt de gode historier i Viborg HK, da det er vigtigt i forhold til det produkt, vi kan levere til vores sponsorer, siger betyrelsesformand i Viborg HK, Jørgen Hansen, til klubbens hjemmeside.

Annonceværdien er udregnet på antallet af omtaler i danske medier. Her har Viborg HK i 2017 været omtalt i 8.411 artikler og indslag mod 7.175 i 2016.

- Det er en fornøjelse at se, at 33 procent af vores omtaler er i nationale medier. Det betyder, at vi og vores sponsorer når ud til en stor del af den danske befolkning, siger Jørgen Hansen.

- Det er fantastisk at se, hvordan vi er et trækplaster for medierne. Vi fornemmer også, interessen for Viborg HK rundt i de danske haller, hvor publikum møder talstærkt op. Nu ser vi det også i statistik fra medierne, hvilket giver os en klar indikation af, at vores arbejde bærer frugt. Nu skal vi værne om det brand, Viborg HK er til fordel for vores samarbejdspartnere og Viborg, siger Jørgen Hansen.

Viborg HK's indtil videre 21 ligakampe i denne sæson er i gennemsnit blevet overværet af 1216 tilskuere. På hjemmebanen i Vibocold Arena har Viborg HK et tilskuersnit på 1222.

Viborg HK topper ligaen i medieomtale

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce