Viborg HK's herrer ser perspektiver trods pokalnederlag

Jeppe Bach Knudsen var godt tilfreds med VHK-herrernes indsats i pokalnederlaget mod Odder. Foto: Danni Kristensen

Viborg HK's herrer ser perspektiver trods pokalnederlag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Det var både en lærerig test og en god oplevelse for Viborg HK's herrer at spille pokalkamp mod Odder fra 1. division.

Viborg: Viborg HK's herrer fik onsdag aften et tydeligt bevis på, at der endnu forestår et stykke hårdt træningsarbejde, hvis ambitionen om at spille med i landets næstbedste række skal gå i opfyldelse.

Hjemme i Vibocold Arena tabte Viborg HK i pokalturneringen med 23-28 til Odder Håndbold, der er nummer fem i 1. division.

Men på trods af nederlaget var der tilfredshed med udbyttet af kampen.

- Vi havde et godt kvarter, men så kom de med deres gode tryk i kontraen, og der kunne man virkelig mærke forskellen. Da vi løb tør for den nødvendige fysik, begyndte vi at komme til kort, sagde træner Jeppe Bach Knudsen, der udpegede fysikken som forskellen på de to hold.

- Det var en god test, da vores drenge kunne se, med hvilken fysik og i hvilket tempo, der spilles i, sagde han.

Han mindede om, at Odder hører til i toppen af 1. division, og derfor måske er et niveau længere oppe, end der, hvor VHK-herrerne i første omgang stiler mod. Men han er overbevist om, at VHK har tegningen til et hold, der på sigt kan komme op på niveau med Odder.

- Jeg ser virkelig perspektiver i det her hold, hvis vi kan arbejde sammen i længere tid, sagde VHK-træneren.

Kampen i tal
Viborg HK-Odder 23-28 (10-13)Pokalturneringen, herrer, 5. runde

Mål for Viborg HK: Morten Pedersen 5, Frederik Langhoff 5, Mads Møller 3, Jens Christian Bräuner 3, Tobias Müller 2, Johan Noe 1, Marcus Juul 1, Tobias Primdahl 1, Mads Oxbøll 1, Kim Bregendahl Kristensen 1.

Tilskuere: Anslået 200
VHK-herrerne stod godt imod, men havde i længden svært ved at matche Odders fysik.
VHK-herrerne stod godt imod, men havde i længden svært ved at matche Odders fysik.

Kender hinanden bedre

En af VHK's bedste på aftenen var Morten Pedersen, som trods nederlaget var glad for både oplevelsen og for udbyttet af mødet med Odder.

- Det var sjovt at komme herind i den store hal. Vi er vant til en meget intens stemning inde i den lille hal, så vi kom på den store scene i aften. Men det har været stort med hele det her setup omkring kampen, sagde Morten Pedersen, der var glad for, at op mod 200 mennesker brugte en onsdag aften på at se, hvor langt herreholdet er kommet.

Odder hører til i den gode ende af 1. division, men VHK-spilleren følte, at det var en rigtig god test for holdet.

- Det er jo der, vi gerne vil hen på sigt. Og jeg synes, at vi gjorde en ganske fin figur. Man kan godt se, at der er et stykke vej endnu, men vi er godt på vej, sagde han.

Morten Pedersen pegede på, at gæsterne fra 1. division havde mere fart i stængerne, ligesom det var tydeligt, at holdet havde lidt mere krudt at skyde med fra bænken.

- Vi er også stadig et lidt nyt hold, mens de måske har spillet sammen i fire-fem år, så de kender hinanden bedre, og det giver også meget, sagde Morten Pedersen.

- Efter den her kamp synes jeg ikke, at der er så langt igen. Der mangler nogle lag endnu, men jeg tror også, at vi bliver bedre jo længere tid, vi spiller sammen. Der er et nøk endnu, men vi skal nok komme derop på et tidspunkt, sagde han.

Det var en god oplevelse at spille i den store stadionhal.
Det var en god oplevelse at spille i den store stadionhal.

Viborg HK's herrer ser perspektiver trods pokalnederlag

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce