Annonce
Viborg FF

Ærgerlig afslutning - men: Vi brager igennem i næste sæson

Mads Aaquist og holdkammeraterne må gå på sommerferie med et nederlag. Men fremtiden ser lys ud. Foto: Johnny Pedersen
Der var stor skuffelse i VFF-lejren efter nederlaget til Kolding, men det ændrer ikke på glæden over den udvikling, som holdet har gennemgået i denne sæson.
Annonce

Fodbold: For tredje gang i sæsonen måtte Viborg FF lørdag se sig slået af Kolding IF.

Gæsterne vandt med 2-0 på to mål i første halvleg, og efter syv kampe som ubesejret må Viborg FF-spillerne nu gå på sommerferie med en dårlig følelse i kroppen.

I hvert fald i de første par feriedage, for når alt kommer til alt har den første sæson med Jacob Neestrup som cheftræner tændt et håb om, at Viborg FF kan komme tilbage i Superligaen.

- Det var en elendig måde at slutte sæsonen af på. Jeg synes, at 2-0 til Kolding er misvisende, men vi gav for mange dumme ting væk. Vi stod for ringe på banen, og de ramte os alt for hårdt på omstillinger. Omvendt fik vi også i perioder spillet noget fint fodbold, og vi skabte chancer nok til at score et par mål, sagde Mads Aaquist, som især var skuffet over indsatsen i første halvleg.

- Vi fik slet ikke sat vores pres. Det var for dårligt, og så er jeg egentlig ligeglad med, at det var den sidste kamp i sæsonen. Når vi laver nogle aftaler, så skal vi bare holde dem, så det er frustrerende og irriterende, at vi ikke gjorde det, sagde Mads Aaquist.


Efter jeg kom til klubben, har jeg oplevet, at vi har lagt enormt meget på vores spil. Lige da vi kom tilbage efter corona, var vi lidt svingende, men når man ser bort fra kampen i dag, så har vi fundet et super stabilt niveau.

Mads Aaquist


Også Frederik Brandhof var træt af, at sæsonen blev sluttet af på en træls måde.

- Det var ikke den afslutning, som vi havde håbet på. Vi føler ikke, at vi ramte vores normale niveau som hold i dag, og det er vi selvfølgelig skuffede over. Jeg synes, at de var mere aggressive og skarpe, end vi var.

- Det blev svært for os, da de scorede to mål i første halvleg, men vi må også sige, at vi havde chancerne til at komme tilbage i kampen. Dem formåede vi bare ikke at sparke ind i dag, sagde Frederik Brandhof.

Annonce

Helt vildt farlig

Nu venter tre ugers sommerferie, inden VFF-spillerne skal tilbage på træningsbanen, og trods nederlaget lørdag er der meget at bygge videre på.

- Efter jeg kom til klubben, har jeg oplevet, at vi har lagt enormt meget på vores spil. Lige da vi kom tilbage efter corona, var vi lidt svingende, men når man ser bort fra kampen i dag, så har vi fundet et super stabilt niveau.

- Vi har været helt vildt farlige i offensiven og har scoret flest mål i 1. division, og i den del af spillet har vi ikke bare lagt et, men to lag på vores spil. På den led er det helt forrygende, men nu skal vi også til at kigge den anden vej og ikke lukke så mange ind, siger Mads Aaquist.

Så du er meget optimistisk med henblik på næste sæson?

- Ja, er du sindssyg. Vi holder forhåbentlig fast i meget af stammen på holdet - det ser sådan ud, og det er kun godt i forhold til at bygge videre. Så vi skal nok brage igennem.

Kampen i tal

Viborg FF - Kolding IF 0-2 (0-2)

Mål: 0-1 Mads Zederkoff (16.), 0-2 Simon Trier (35.)

Advarsler: Jeppe Grønning, Frederik Brandhof (VFF), Daniel Thøgersen, Mads Eriksen, Martin Hedeager (Kolding)

Viborg FF: Brandon Austin - Mikkel Knudsen, Lars Kramer, Jeppe Grønning, Alexander Fischer (29. Simon Søndergård) - Sofus Berger (73. Mads Søndergaard), Frederik Brandhof, Mads Aaquist - Tobias Bech, Mikkel Agger (83. Christian Moses), Alassana Jatta

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

Stortalent efter perlemål: Jeg har tit drømt om at sætte den i krydset på Viborg Stadion - nu har jeg gjort det

Viborg

Nu brøler kronhjortene

Viborg

Lad os sikre den bedst mulige velfærd

Viborg

Det er en opgave, vi må løse

Rundt om Viborg For abonnenter

Tre polakker sigtet og varetægtsfængslet for tyverier fra varebiler på Viborg-egnen: - Man stjæler godt i Danmark

Sport For abonnenter

Rutineret back har manglet procenter - men er sulten efter at erobre stamplads tilbage

Annonce