Debat

Annonce
Debat

Biltræf med særlig menu tiltrak tusinder af gæster

Leder For abonnenter

Ulvene skal tæmmes - også i Viborg, Karup og Bjerringbro

Hvis man ser naturfilm, vil man kunne opleve, hvordan den anderledes hvalp i ulveflokken bliver mobbet. Den bliver udsat for fysiske overgreb - og er altid den sidste, som får noget at spise. Det ender ofte med udstødelse og den brutale død.

Debat

Det er helt hen i vejret at give Ole Thomsen æren for gode resultater

Læserbrev: Så slap vi endelig af med koncerndirektør Ole Thomsen, der gennem de sidste 6-7 år på den ene og den anden måde har forsøgt at tage livet af Viborg Sygehus som akuthospital.

Debat

Tidsbestilling i borgerservice var umulig

Læserbrev: Et lille supplement til Lars Norups leder om digitalisering - og ikke mindst overgangen til Mit-id. Hvis man som vi og mange andre vil have nummerviser i stedet for app’en, skal man en tur omkring borgerservice. Dem skulle vi ringe til. En digital tidsbestilling var umulig.

Debat

Alle skolebestyrelser i Viborg Kommune: Nej til A-, B- og C-skoler, ja til skolefællesskaber

Debat For abonnenter

Efter fyring af topchef i amputationsskandale: Giv et frihedsbrev til dem, Ole Thomsen har købt til tavshed!

Den fyrede koncernchef i Region Midt, Ole Thomsen, har fyret i hvert fald to ledere, som må være kronvidner til, hvad der er sket i regionen med karkirurgien, der har kostet både liv og lemmer for hundredvis af patienter.

Debat

Hvordan skal folkeskolen kunne blive forældrenes førstevalg? Vi har med vores børn at gøre - ikke hylder med dåsetomater, der skal fyldes op!

Annonce
Debat

Pinlig og skandaløs affære

Læserbrev: Det er i min optik fuldstændig skandaløst, at en hædersmand som fhv. minister Claus Hjort Frederiksen nu i næsten et halvt år har været sigtet for landsforræderi. En dybt alvorlig sigtelse, der i værste fald kan medføre en dom dom på 12 års fængsel.

Debat

Spar penge - tag cyklen på arbejde og til bageren

Debat

Viborg - historien lever

Læserbrev: Jeg har selvfølgelig også lyst til at blande mig i den aktuelle debat om en ny "ørehænger", som får medborgere i det ganske land til at ønske sig et besøg i vores gamle by.

Annonce
Debat For abonnenter

Digitaliseringen har et stort mørketal af tabere

Det er for rigtig mange danske borgere en hån at give Nem-id netop det navn, fordi det har været alt andet end nemt for dem at bruge det. Og det er ikke meget bedre med Mit-id, som mange netop nu står og skal til at oprette.

Debat

Stor undren over rundkørsel: 'Hvori består de alvorlige trafikale udfordringer, og er en rundkørsel løsningen?'

Debat

Hvor mange gange må man kvaje sig?

Læserbrev: Det er trist, men er vi ikke ved at nærme os grænsen for, hvor mange gange en direktion i regionen må kvaje sig?

Debat For abonnenter

Slogans kan være humor på et højt plan, tak Panny!

Annonce
Debat

Frustreret og skuffet varmeforbruger i Viborg: Var mødets vigtigste formål at få mødet overstået så hurtigt som muligt?

Læserbrev: Jeg var til generalforsamling i Viborg Varme 28. maj, hvor jeg forventede at få information om den spændende udvikling, der er igangsat. Den forventning blev desværre ikke indfriet, så jeg gik fra mødet som en skuffet og frustreret forbruger med den følelse, at mødets vigtigste formål havde været at få mødet overstået så hurtigt som muligt.

Debat

Samlet opråb fra skoler i Viborg: Vores børn fortjener bedre!

Debat

Giv os flere VM-løb i Viborg - så bliver alle huller i asfalten åbenbart lappet prompte!

Læserbrev: Jeg vil fremsende et ønske om flere VM-løb i Viborg-området – dette p.g.a. at så bliver alle huller på de involverede veje prompte sat i stand.

Annonce
Debat

Manglende hænder i sundheds- og ældreplejen kræver handling nu

Debat

Ulykkelige amputationer: Drop dine solo-planer Kühnau!

Læserbrev: Ulykkelige amputationer, som rettidig omhu kunne have forhindret, er for vigtig en sag til at fortsætte det politiske sololøb, som regionsrådsformand Anders Kühnau praktiserer. Regionsrådsformanden har netop proklameret en fire-punkts plan, som skal afhjælpe situationen på Region Midtjyllands hospitaler, hvor patienter med åreforkalkning eller blodprop har mistet førligheden på grund af utilstrækkelig og for sen behandling.

Debat For abonnenter

Chefen 'havde ikke den fjerneste anelse'!

Det er vist kun kostskolen Herlufsholm, som har større national bevågenhed end karkirurgiskandalen i Region Midt i disse dage. Der er folk, som er døde, og der er folk, som har mistet et eller to ben. Ifølge en ekspert-undersøgelse kunne de have været reddet.

Leder For abonnenter

Dødsfald og mistede ben uden konsekvens for nogen?

Debat

Sadisme på Herlufsholm - og andre steder

Læserbrev: For tiden koger det over i medierne med beretninger om perversiteter på landets mest respekterede skole, Herlufsholm. Danskernes forbilleder viser sig at have en asfaltsort bagside.

Debat For abonnenter

Så du udsendelsen om Herlufsholm i aftes? Udklækning af psykopatiske leder-potentialer

Det skulle være videnskabeligt bevist, at danske topledere har flere psykopatiske træk end den gennemsnitlige befolkning. Den praktiske virkelighed tyder på, at det ikke er skudt helt ved siden af.

Debat

Amputationssagen: Denne skandale må aldrig gentage sig - den skal have mærkbare konsekvenser for de ansvarlige

Læserbrev: Avisen Danmark har afdækket, at fejlen med de skandaløse amputationer af ben i Region Midtjylland, ikke kun har kostet førlighed og livskvalitet hos hundredvis af patienter, men formentlig også liv.

Debat

Sygeplejerske: Hvornår indser politikerne, at de er nødt til at skille sig af med koncerndirektør Ole Thomsen, inden han gør endnu mere skade på vores hospitalsvæsen?

Debat

Kronprinsesse Mary og Herlufsholm

Læserbrev: Kære Mary. Du har jo set TV2’s dokumentar om de vanvittige forhold på Herlufsholm, hvor de yngre elever ikke bare mobbes men udsættes for pervers direkte afstraffelse og modbydelige seksuelle overgreb – samtidig med at stedets rektor tilsyneladende ikke foretager sig noget særligt for at stoppe overgrebene, uanset hvor meget dokumentation han præsenteres for.

Annonce
Annonce
Leder

Amputationsskandalen: Regionsdirektør Ole Thomsens forklaring er kraftigt udfordret

Koncerndirektør Ole Thomsen fra Region Midt har sagt, at de alvorlige problemer med dødsfald og benamputationer i regionen intet har med spareplanen i 2018-2019 at gøre. Den påstand bliver kraftigt udfordret af de oplysninger, som indtil nu er kommet frem.

Debat For abonnenter

Sandheden er, at vi handler med diktaturer, og sandheden er også, at vi ikke kan påtvinge andre lande demokrati

Debat

Så skal vi igen, igen til urnerne om store stygge EU. Eller …..?

Læserbrev: Bølgerne gik som bekendt højt, da regeringens beslutning om ordlyden på stemmesedlen skulle lyde "Stemmer du ja eller nej til, at Danmark kan deltage i det europæiske samarbejde om sikkerhed og forsvar?". Et hylekor fra de sædvanlige EU-skeptikere krævede, at ordet ”EU” skulle med, så man føjede til det oprindelige udkast: ”ved at afskaffe EU-forsvarsforbeholdet”.

Annonce
Debat

Midtjysk Motorvej - nej tak, vi vil ikke have den

Leder For abonnenter

Amputerede ben: Kritikere havde ret, men blev fyret på gråt papir

Regionsrådsformand Anders Kühnau kalder sagen om de amputerede ben den værste, han har oplevet i sin tid som formand, og koncernchef Ole Thomsen undrer sig og siger, at han har "....været tryg ved de meldinger, jeg fik om, at vores kapacitet var i orden."

Debat

Ansvarsplacering for hospitalsskandalerne i Region Midt

Læserbrev: Tak til Lars Norup for lederen i VSF den 29.april, hvor der efterlyses en placering af ansvaret for skandalen på det karkirurgiske område. Håber at der i pressen vil kommet et pres på det politiske niveau, så der placeres et administrativt ansvar, og direktionens nuværende praksis med at fyre kritiske overlæger og administratorer bringes til ophør.

Debat

Er det en borgerforenings opgave at forhindre, at lokalbefolkningen får den naturpark, som vi var blevet stillet i udsigt?

Debat

Amputationsskandalen hviler på regionsrådsformanden

Læserbrev: Rapporten "Analyse af karkirurgien i Region Midtjylland" er rystende læsning. Rapporten viser en tydelig mangel på ledelse med fokus på det karkirurgiske område, når patienter på hospitaler i Region Midtjylland i årevis har risikeret at få amputationer, som ikke var nødvendige. Op mod 90 mennesker om året kan have mistet et ben på den konto.

Debat For abonnenter

1. maj: Vi skal være glade, for vi kan klare krisen

Det blev en utypisk 1. maj - Arbejdernes Internationale Kampdag. Det er der ikke noget at sige til, for den alvorligste trussel er ikke kampen mellem "udbytterne og de udbyttede" i Danmark, men krigen i Ukraine.

Annonce