Annonce
Debat

Viborg-politiker: Der mangler varme hænder – indfør folke-værnepligt for de unge

Debat

Der er stadig langt til integration i daginstitutioner og skoler

Læserbrev: Handicap - kommer det os ved?

Debat For abonnenter

Sig op-dag er endnu et sygdomstegn

Når sygeplejerskerne i dag har kollektiv sig op-dag, er det en skærpelse af den arbejdskamp, som den personalegruppe nu har ført i måneder for at få bedre løn og arbejdsvilkår. Det står naturligvis enhver frit for at sige jobbet op, hvis man er utilfreds, men det er uendelig trist, at vi er nået dertil.

Debat

Kære læser, De bør gå i teateret

Læserbrev: Ganske som økonomerne af den østrigske skole er jeg grundlæggende af den overbevisning, at værdi ansættes subjektivt. Der er ikke nogen, der kan sidde bag et skrivebord, eller for den sags skyld ligge skødesløst, lettere akavet henslængt i et dansk siddemøbel designet til gæster, man ikke holder af, med en computer på lårene, og fastlægge, hvad ting er værd for andre.

Debat

Det er, som om tiden har stået stille i hovedet på visse politikere - Tiden er ikke til flere motorveje!

Debat

'Viborg Byråd er desværre blevet endnu mere borgerligt - dog noterer vi med glæde, at kvindeandelen er fordoblet fra godt en femtedel til lige under halvdelen'

Læserbrev: Enhedslisten gik frem og beholdt sit mandat ved kommunalvalget, i form af vores nye mand, Aksel Rosager Johansen. Tak for den store indsats i valgkampen og stemmeopbakning til fortsat repræsentation i byrådet. Det er vi naturligvis glade for.

Debat For abonnenter

Fandt han sygeplejerskernes penge?

Annonce
Debat

Nyvalgt byrådsmedlem: Dårlig ledelse i kommunens top

Læserbrev: Det falder mig for brystet, hvordan kommunens top har udvist meget kritisabel ledelse i forbindelse med konstitueringsforhandlingerne.

Debat

Samfundssind over for hvem? Har sundhedsmyndighederne anbefalet aflysninger? Nej! Har politikerne dekreteret aflysninger? Nej! - Hvorfor alle de aflysninger?

Debat For abonnenter

Stop de brutale, før de ødelægger vores land!

Vi oplever, at Statsministeriets departementschef, Barbara Bertelsen, føler sig kaldet til at irettesætte såvel minister som chefredaktør. Vi oplever, at hun, der burde være en neutral og usynlig embedsmand, er politisk aktiv, som var hun en ansat spindoktor.

Annonce
Debat

Bekymret læser: Hvis lokale skoler IKKE lukker, hvad sker der så med...?

Læserbrev: Det sidende byråd har lovet os, at der ikke bliver lukket skoler i Viborg Kommune i den kommende byrådsperiode, så hvorfor dette bekymrings læserbrev?

Debat For abonnenter

Havde regionens ledelse uret, mens fyret overlæge havde ret i kræftsag?

Debat

Et godt alternativ til en motor(om)vej

Læserbrev: Kvinderne i Viborg Kommune er ikke særligt begejstrede for planerne om en stump motorvej fra Løvel til Klode Mølle. Det kunne man læse i Viborg Stifts Folkeblad forleden.

Debat

Hus med bolivianske rødder - lige midt i Viborg

Annonce
Debat For abonnenter

Det hedder ikke længere en receptionist, men en 'frontdesk manager' - Hvad skal vi mon kalde sygeplejerskerne?

Hvornår sker det? Det er kun et spørgsmål om tid, før vi ikke længere skal sige sygeplejerske. En stillingsbetegnelse, som med god grund er i overskrifterne i denne sundhedskrise på hospitalerne.

Debat

Kollektiv afstraffelse af foreningslivet

Debat For abonnenter

Svar til Georgi: Ja, lederen skal udtrykke en holdning

Det vil være respektløst af mig ikke at svare på en seriøs politikers angreb på mig som chefredaktør, debatredaktør, lederskribent og ordstyrer på valgmøder. Så denne lederartikel vil være et svar på Mads Georgis læserbrev.

Annonce
Debat

Byrådskandidat: Vi har ikke en upartisk chefredaktør

Debat For abonnenter

Viborg vandt - Skive og Silkeborg fulgte ikke med!

Regionshospitalet Viborg med hospitalerne i Silkeborg og Skive har været centrum for en del ballade i denne valgperiode. Derfor anbefalede vi at stemme lokalt, hvilket lykkedes. Viborg fik fire stærke politikere i regionsrådet og blev pænt repræsenteret.

Debat

Politiet klar til at rykke øjeblikkeligt: Vi accepterer ikke narkotikasalg ved skoler

Læserbrev: Den 1. november trådte en ny politigaranti i kraft. Bliver du udsat for indbrud, vold, voldtægt, eller opdager du salg af narkotikasalg ved skoler, er du nu garanteret, at politiet rykker ud med det samme, når der er akut behov for politiets hjælp.

Debat

En tåbelig beslutning om en ubrugelig og ødelæggende motorvej - det nye byråd bør lægge maksimalt pres på Christiansborg

Debat For abonnenter

Nu skal der styr på byggeri og planer i kommunen: Det nye byråd får nok at leve op til

Hvis man tolker på byrådets konstitueringsaftale, så er det svært ikke at se en god portion selvkritik i målene for den nye, fireårige periode, for partierne bag aftalen har på teknisk udvalgs område taget højde for en stor del af kritikken fra borgerne.

Debat

Byrådsvalget er årets topscorer på folkebladet

Kom ikke og påstå, at borgerne ikke interesserer sig for politik. Det har vi på Viborg Stifts Folkeblad kontant bevis for. Den direkte tv-udsendelse fra Viborg Rådhus, hvor redaktionen sendte tv non-stop i næsten seks timer, er set af omkring 9000 borgere.

Debat

Det er brutalt og ikke kønt at være vidne til!

Hvis man skal forstå dybden af de personlige afgrunde, der er mellem byrådsmedlemmerne og folkene i det lokale socialdemokrati, så skal man bare læse tidligere byrådsmedlem Niels Dueholms udtalelser om byrådsmedlem Mette Nielsen i går.

Debat

Tak for en fair valgkamp

Debat

Humor og det danske sprog

Læserbrev: Svar til Jørgen Grimstrup:

Annonce
Annonce
Debat

Det rammer de svageste, når ingen bekymrer sig om patientsikkerheden

Læserbrev: Børn, ældre, syge og sårbare er de grupper, som har mest behov for tryghed, omsorg og sygepleje. Derfor er det med stor bekymring, at vi dagligt hører konkrete beretninger fra sygeplejersker om, at patientsikkerheden er truet på grund af mangel på sygeplejefagligt personale.

Leder For abonnenter

Så vågnede viborgenserne - klar til kamp!

Leder For abonnenter

Wilbek-triumf med mere uro på bagsmækken

Vælgerne gav borgmesteren den ventede sejr. Ulrik Wilbek må være gået til sengs med et lille smil på læben i nat, men lige før søvnen tog over, må der have været lidt uro i maven, for det nye byråd, han skal styre, bliver mere livligt end det nuværende.

Annonce
Debat

Opråb fra frustrerede forældre: Mistillid og mistrivsel for børn og pædagoger i lokal børnehave

Debat For abonnenter

Viborg centrum for grøn omstilling

En fremtid med 800-900 studerende i Foulum, som kan blive centrum for den grønne omstilling i dansk fødevare-produktion. Det er en drøm, som har en realistisk mulighed for at blive til virkelighed.

Debat

Hvor skabes velfærden?

Læserbrev: Jeg har ved flere lejligheder argumenteret for at vi i byrådet skal sætte mål for erhvervsvenligheden her i kommunen. Uden held. Med argumenter jeg ikke helt forstår.

Debat

Vi har et ansvar for flere end 6500 medarbejdere: Man skal ikke blive syg af at arbejde for kommunen

Læserbrev: Netop derfor arbejder jeg for at skabe trivsel og dermed et godt arbejdsmiljø i Viborg Kommune. Under valgkampen i 2017, da vi i SF skulle kigge på vores input til den kommende konstituering, var et af mine forslag, at der skulle arbejdes for at skabe trivsel og for at skabe et godt arbejdsmiljø i Viborg Kommune.

Debat

Hvad er det gode børneliv? Er det et liv, hvor mor og far ikke halser afsted i hamsterhjulet?

Læserbrev: Der er lige så mange bud på ovenstående, som der er børn og for den sags skyld forældre. Dog vover jeg pelsen og kommer her med mit bud på, hvad et godt børneliv i Viborg Kommune kunne være:

Annonce