Vi bruger cookies!

viborg-folkeblad.dk bruger cookies til at give dig en god oplevelse og til at indsamle statistik, der kan være med til at forbedre brugeroplevelsen. Hvis du klikker på et link på www.viborg-folkeblad.dk, accepterer du samtidig vores cookiepolitik. Læs mere


MERE OM KULTUR

  1. 05:00 Ugens supertip: Hvid mærkevare holder firestjernet niveau
  2. 05:00 Duften af godt brød direkte fra gryden - to nemme brød til hverdagen
  3. 14:00 Drama: Enkeltbillet til Islamabad
  4. 10:00 Drama: Isabelle græder hver aften
  5. 07:34 Zirkus Nemo 2018: Vi får, hvad vi venter, men vi mangler det uventede
  6. 19:00 Rundt i Barcelona på gode batterier
  7. 15:00 CD: H.P. Lange samler op i syden
  8. 10:00 Eksklusivt i avisen Danmark: Vegetar, dyreelsker - og smadremand!
  9. 06:00 Et lykkeligt gensyn med familien og de andre dyr
  10. 06:00 Bøger: Danske forfattere står stærkt i nordisk dyst
  11. 06:00 Bøger: Et dusin danske vindere plus en meget nær ven
  12. 06:00 Bøger: Et lille mesterværk der fløjter en stille blues
  13. 05:00 Seks stjerner til Noma: 19 retter og en oplevelse, du aldrig glemmer
  14. 05:00 Sådan får du bord på Noma
  15. 09:00 Film: En flænge i oplevelsen
  16. 08:00 Had og vrede: Er tiden moden til forståelse?
  17. 07:04 Monstershow i Chicago
  18. 11:30 Flugten fra abehavet
  19. 11:28 En gammel idiot
  20. 11:25 Digte om kraniets kloder
  21. 09:30 Aarhusiansk forfatter: Jeg har savnet den brede bog om vinylpladerne
  22. 09:30 Otte ting du (måske) ikke vidste om vinyl
  23. 13:00 Stort interview med Keld Heick: - Så kan man synes, det er banalt - men det er livet jo også en gang imellem
  24. 10:39 Prinsen af Egypten: Verdenspremiere i kunstnerisk verdensklasse i Fredericia
  25. 10:00 Bogkassen: Pablo Neruda var meget andet end en politisk digter
  26. 10:00 Portræt af Pablo Neruda: Digteren, demokratiet og den tvivlsomme død
  27. 17:00 Mindeord over X Factor: Over alle stråler dog Blachman
  28. 14:00 Før finalen: Seks X Factor-deltagere, der fortjener at blive husket
  29. 05:00 Skægge og smagfulde alternativer til mørksej og torsk
  30. 05:00 Lækker pinot gris giver lyst til en slurk mere
  31. 05:00 Video: Sådan laver du brosme, hvilling og kuller
  32. 09:59 Film: "The Post" er perfekt, men fjern
  33. 09:52 Film: Lydløst gys
  34. 06:00 Film: Spirituel rejse i en kultstjernes fodspor
  35. 11:00 At give sig hen til bøger er en slentrende og søgende oplevelse
  36. 09:00 Melander kan skære en krimi som man vil ha' den
  37. 09:00 Renæssancemennesker havde også svært ved at finde fodfæste i livet
  38. 09:00 Vanvittigt velskrevet forsøg på at håndtere sine traumer
  39. 09:00 Vellykkede grusomheder i udkanten
  40. 08:03 Den lysende kannibal
  41. 11:00 Storværk på 576 sider: Nu er det de jyske herregårdes tur
  42. 07:00 Bogaktuelle Renée Toft Simonsen i forsvar for sårbarheden
  43. 12:00 Et mord bliver aldrig lagt i glemme-bogen
  44. 12:00 Tafdrup skildrer det forunderlige liv: Digte fra hjertet formet i hjernen
  45. 10:00 Vinylsamlernes helt særlige dag
  46. 10:00 - Jeg kan godt se det sjove i at samle alle plader med en musiker, men grundlæggende siger det mig ikke så meget
  47. 06:00 7 eller 24 timer - sådan laver du påskens bedste lam
  48. 06:00 Påskens bedste lam skal have 24 timer i ovnen
  49. 06:00 Påskens vintip: Rhône hitter til lam
  50. 08:00 Film: Popkulturel lækkerbisken
  51. 07:00 Film: Europa i koma
  52. 07:22 Lp'erne kan bare et eller andet helt unikt - eller...
  53. 13:00 Dansk cykelfeber: Forårsdage med syre i benene
  54. 09:00 Flere alternativer på vej: Firmaet bag plantefars har fået blod på tanden
  55. 09:00 Plantekavaleriet er kommet: Kødløse dage er blevet lettere
  56. 09:00 Ernæringsekspert: Spis varieret
  57. 07:00 Når morderen er en af vores egne
  58. 14:04 Hans Kirk tilbage med utilpassede noveller
  59. 10:27 Så smukt at det gør ondt
  60. 08:30 Førstedamens bog rammer hele verden
  61. 05:00 Skidne æg og solæg er herremad til kold øl og snaps
  62. 05:00 Solæg og skidne æg - to hits til påskebordets øl og snaps
  63. 05:00 Fem-stjernet voksenøl til påskefrokosten
  64. 10:00 Drama: Aparte lejemorder med hammer og høj etik
  65. 10:00 Science fiction: Monsterfest i Godzilla-zonen
  66. 09:00 Familiefilm: Aktualiseret animation
  67. 08:00 Fantasy: Ny kæreste næste morgen
  68. 07:00 Krigsfilm: Dilettantteater i fjeldene
  69. 06:00 Animation: I begyndelsen var fodbold
  70. 09:29 - Jeg vil godt ud af de bælter her
  71. 09:28 Hvordan, hvorfor og hvem?
  72. 09:25 Kim Leine gør det igen: Seks stjerner til Rød mand/Sort mand
  73. 07:52 Manden bag bloddryppende krimier: Jeg dræber ikke med kniv eller pistol...
  74. 11:56 60 år efter premieren: West Side Story er stadig en fantastisk musical
  75. 05:00 Madanmeldelse: Til middag hos H.C. Andersens genbo
  76. 10:52 Det startede med Laban - og er blevet til et helt liv med vinyl
  77. 09:54 Islænding med stjernestatus i Danmark: Den store fornyer kigger bagud
  78. 09:19 Peter Fabers debut-roman er både gribende og skarp
  79. 05:00 Vin til torskekinder: Femstjernet portugiser til spotpris
  80. 05:00 Opskrift: Sådan laver du torskekinder i en pose af papir
  81. 05:00 Ugens supervintip: Grüner veltliner med pas til Skt. Peter
  82. 05:00 Guide: Sådan får du smagen af hummer til spotpris
  83. 14:00 Action: Computerspilslegende uden dybde
  84. 12:00 Komediedrama: Så forudsigelig som døden
  85. 09:00 Animation: Unik krimigåde om Vincent van Gogh
  86. 16:25 Journalistformand om ny mediebog: Interessant men stokkonservativ
  87. 07:00 Michael Katz Krefeld: Hellere ærekær end forfængelig
  88. 17:00 Femstjernet Peter Sommer-album: Bittersøde dualiteter rammer plet
  89. 08:00 Duoen Hush er tilbage efter syv års pause: Vigtigere ting kom i vejen
  90. 09:00 Peter Sommer-interview: - Kærligheden slynger os rundt i livet
  91. 09:00 Peter Sommers fem favoritplader
  92. 07:05 Fire af de søde: Sukkerchok på flaske
  93. 07:00 Vinskolen lektion 3: Er vinen sød - eller bare sød?
  94. 09:56 Krimimessen 2018: Bogkassens stier til de gode vandhuller
  95. 20:00 Afdeling Q-æraen slutter på Sprogø
  96. 05:00 Blot et tip: Mundvandsdrivende pinot til ugens nyretap
  97. 05:00 Weekendtip: Nyretappen er en sikker succes til god rødvin
  98. 05:00 Fem stjernet pinot er en klassiker til stegt fisk og kylling
  99. 05:00 Guide: Tryk på nyretappen og mærk, hvornår kødet er klar
  100. 08:01 Drama: En folkelig, musikalsk tragedie