Annonce
112

41-årig skal i fængsel efter vild tur: Kørte spritkørsel med 141 kilometer i timen

Med en alkoholpromille på over det tilladte susede en 41-årig mand fra Fly ud ad landevejen. Det har nu givet ham en fængselsdom. Arkivfoto: Politiet.

Fly/Sjørup: Det var slet ikke første gang, at en 41-årig mand fra Fly havde kørt spritkørsel. Men denne gang faldt hammeren, og nu skal han i fængsel.

En aprilaften sidste år blev han ved 19.45-tiden taget i at køre mindst 141 kilometer i timen på Vestre Skivevej ved Sjørup. Hastighedsgrænsen på landevejen er 80 kilometer i timen, så manden gjorde sig altså skyldig i en overskridelse på mere end 60 procent af den tilladte hastighed.

Ikke nok med at den 41-årige kørte som død og djævel, så var han også under køreturen påvirket af alkohol. Da han blev stoppet af politiet, viste det sig, at hans alkoholpromille var på 0,90.

Derudover var han ikke i besiddelse af noget kørekort - han er nemlig ved en tidligere lejlighed blevet frakendt førerretten.

Ved retsmødet for nylig erkendte manden sig skyldig. Dette var tredje gang, han var blevet taget for at køre bil i frakendelsestiden, og sidste gang, han blev taget for spirituskørsel, var så sent som i oktober 2017.

Retten besluttede derfor at idømme den 41-årige fjandbo 30 dages ubetinget fængsel og en bøde på 5000 kroner. Han blev i øvrigt frakendt retten til at køre bil i yderligere fem et halvt år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bjerringbro

Gratis golf til seniorer

Annonce