Annonce
Erhverv

Viborg-koncern tilfreds med millionoverskud, men har større forventninger i år: - Vi kører for fuld damp

Koncerndirektør Claus A. Christensen forventer, at AC Group leverer større overskud i år end i 2020. Foto: Morten Lee Pedersen
Et overskud på 10 millioner kroner på baggrund af en omsætning på 310 millioner kroner blev det til for AC Group i 2020. Forventningerne til 2021 er højere.

Viborg: Selvom resultatet blev bedre end forventet, så betegner ledelsen hos AC Group  alligevel kun overskuddet på 10 millioner kroner efter skat for 2020 som "acceptabelt".

Bag den betegnelse ligger det faktum, at koncerndirektør Claus A. Christensen mener, at overskuddet bør være større i AC Group.

- Vi skal kunne levere et overskud i størrelsesordenen 20-25 millioner kroner, og det er da også, hvad vi regner med for 2021, siger Claus A. Christensen, der kan se tilbage på en periode, hvor man måned efter måned sætter omsætningsrekord.

Annonce

- Vi kører for fuld damp i øjeblikket, og vi forventer, at vi rammer en samlet omsætning i underkanten af 400 millioner kroner i år, siger Claus A. Christensen.

Corona og investeringer

Hans forklaring på, at det "kun" blev til et overskud på 10 millioner kroner efter skat er, at man i løbet af 2020 har overtaget og implementeret nye virksomheder i koncernen.

- Det har kostet nogle penge, ligesom coronaen også lagde en dæmper på aktiviteterne i første halvdel af 2020, og det er set i det lys, at vi finder resultatet acceptabelt, siger Claus A. Christensen, som altså forventer en fordobling af resultatet i år.

Det forventer han, selvom der også i årsberetningen for 2020 lægges op til, at AC Group vil øge sine investeringer.

Det er ifølge Claus A. Christensen investeringer, der spænder bredt, men en af de større investeringer er bygningen af et stort højlager til AC Hydraulic på Fanøvej.

AC Group beskæftiger omkring 200 personer.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce