Annonce
Viborg

Alvorligt uheld i fodgængerfelt: 81-årig kvinde i kritisk tilstand

Uheldet skete tirsdag eftermiddag i dette fodgængerfelt på Ll. Sct. Mikkels Gade. Den 81-årige kvindes tilstand beskrives fortsat som kritisk. Arkivfoto: Eskil Lyngsøe
Annonce

Viborg: En 81-årig kvinde fra Viborg blev i går, tirsdag eftermiddag, indlagt på intensiv afdeling efter et alvorligt uheld i fodgængerfeltet på Ll. Sct. Mikkels Gade.

Politiet beskriver onsdag morgen hendes tilstand som kritisk.

Uheldet skete, da kvinden tirsdag kort tid efter klokken 14 gik ud i fodgængerfeltet mellem sygehuset og Klinikhuset. En bilist i Ll. Sct. Mikkels Gade havde tilsyneladende ikke set hende, da han påkørte hende midt i fodgængerfeltet.

Bilisten er en 69-årig mand, som ligeledes kommer fra Viborg. Politiet har sigtet ham for ikke at overholde sin vigepligt.

Kvinden vil formentlig i løbet af onsdag blive overflyttet til sygehuset i Skejby på grund af sine skader.

Netop dette fodgængerfelt mellem regionshospitalet og Klinikhuset har tidligere fået kritik for at være for farligt for fodgængere. Arkivfoto: Eskil Lyngsøe

Politiet kan onsdag morgen ikke oplyse, om kvinden er i livsfare. Den seneste melding lyder, at hendes tilstand fortsat er kritisk, oplyser politikommissær Andreas Bang Andersen.

Netop dette fodgængerfelt på den trafikerede Ll. Sct. Mikkels Gade har tidligere fået heftig kritik for ikke at være sikkert nok for gående.

I løbet af få måneder i 2017 skete der to alvorlige ulykker i fodgængerfeltet, og da folkebladet dengang talte med kommunens chef for Trafik og Veje, Per Christensen, lovede han, at der i løbet af det efterfølgende år ville blive kigget på alle kommunens fodgængerfelter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Alarm 112

Mand dømt for groft hjemmerøveri i Skals: Vækkede 88-årig, slog hende og sprøjtede hårlak i ansigtet på hende

Coronavirus

Live: Partier afviser regeringens forslag om øget brug af mundbind

Viborg FF

Lyt med: Nyt podcastformat - VFF-update - om ansættelsen af Lars Friis og VFF's transfervindue

Alarm 112 For abonnenter

Bordelrøveren havde flere skumle planer i tankerne: Ville begå hjemmerøveri mod ældre rigmænd i Overlund

Annonce