Annonce
Viborg

Bach Gruppen har solgt sit hidtil største projekt

390 studieboliger kommer til at se sådan ud. Illustration: Bach Gruppen.
Københavnsk investering viser sig igen som et guldæg for Viborg-firma. Stor investor kaster 740 millioner kroner efter campus-projekt.
Annonce

Viborg:  Opkøb af et stort areal på Amager for en del år siden viser sig igen som en guldrandet investering for Bach Gruppen. Det er nu offentliggjort, at amerikanske Nuveen Real Estate, en af verdens største ejendomsinvestorer med 130 mia. dollars i aktiver, investerer 740 mio. kr. i byggeriet "Campus", som er en del af Bryggens Bastion ved Islands Brygge i København.

Campus er del af en større plan for Bryggens Bastion-området på Islands Brygge, som er blevet udviklet over flere år i området mellem Njalsgade, Ørestadsboulevard og Amagerfælledvej. Bach Gruppen skal også udvikle det nye byggeri.

Nuveen Real Estates investering, som er den første investering i ejendom i Danmark, omfatter et byggeri på i alt 16.500 kvm., som skal blive til 390 studieboliger fordelt på syv etager.

- Der er tale om den største handel, som vi har indgået på en enkeltstående ejendom, og vi er glade for, at Nuveen Real Estate har valgt at investere i Bryggens Bastion. Vi ser frem til at arbejde sammen om gennemførelsen af projektet og er overbeviste om, at det internationale perspektiv og det koncept som Nuveen bringer, vil gavne både ejendommen og Bryggens Bastion," siger Anders Bo Bach, direktør i Bach Gruppen København.

Projektet er det sjette ud af 10 bygninger på Bryggens Bastion, og der er aftalt aflevering i 3. kvartal 2022. Projekt kommer til at bestå af 390 moderne studieboliger med vægt på fællesskab.

Ungdomsboligerne er udviklet med mange faciliteter, herunder café, fitness, læsesal, taghave, biograf, vaskeri, cykelværksted, cykelelevator, postpakkehåndtering. I samme bygning har Bach Gruppen tidligere indgået købsaftale med Københavns kommune om en integreret børneinstitution med ni stuer og en stor legeplads. Legepladsen har offentlig adgang uden for institutionens åbningstid.

Annonce

Bryggens Bastion

Bryggens Bastion giver muligheden for opførelse af i alt 125.000 kvadratmeter byggeri. Heraf skal 75 pct. bruges på blandede boliger og den resterende del på erhverv. I projektet indgår også grønne friarealer med parkstrøg, integrererede offentlige cykelruter og en vandplads med funktion som klimasikring.

Bach Gruppen har tidligere solgt projekter i Bryggens Bastion. I 2017 var det 57.000 kvadratmeter til det svensk-norske ejendomsselskab, som skal blive til lejligheder med privat gård og en fælles taghave.


Der er tale om den største handel, som vi har indgået på en enkeltstående ejendom, og vi er glade for, at Nuveen Real Estate har valgt at investere i Bryggens Bastion


I november 2019 investerede en anden amerikanske gigant, Invesco Real Estate, i 124 lejligheder i Bryggens Bastion for tyske interesser, et projekt som skal afleveres af Bach Gruppen i begyndelsen af 2021.

Den overordnede masterplan for Bryggens Bastion tillader lige godt 1000 boliger, så Bach Gruppen har stadig plads til flere Københavner-projekter.

Billedtekst

Sådan fremstilles Bach Gruppens hidtil største handel i Bryggens Bastion i København af investoren, amerikanske Nuveen Real Estate.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF For abonnenter

Spillerne er glade - træneransættelse har givet ro, men skubber også til niveauet

Annonce