x
Annonce
Viborg

Bilhus i Viborg flytter ud: - Kunder skal nok tage turen til Silkeborg

Autos.dk i Viborg er i gang med at lukke ned for at flytte til Silkeborg - alle medarbjderne flytter med. Pressefoto
Autos.dk har i lidt over et år haft til huse på Falkevej i Viborg, men den afdeling pakkes i øjeblikket sammen og flyttes til Silkeborg. Ejerne frygter dog ikke for at miste viborgensiske kunder.

Viborg: På få år har makkerparret fra Silkeborg, Mikael Foldager og Per Guldborg, fået en forretning med leasing af biler op at stå.

De begyndte "uden sikkerhedsnet", som Per Guldborg formulerer det, ved at købe 10 biler i 2017 for så at lease og sælge dem til private gennem firmaet Autos.dk. I første omgang var det med udgangspunkt i Aarhus.

Hurtigt kom flere biler til, og med ansættelse af viborgensiske Anders Aa som lokal daglig leder åbnede autos.dk også en afdeling i Viborg i januar 2019.

Nu, lidt over et år senere, lukker autos.dk dog ned i Viborg. Og det samme sker i Aarhus. Men forretningen består - bare i Silkeborg, hvor makkerparret længe har haft et ønske om at flytte til.

- Silkeborg er jo vores baghave, og med den nye placering kan vi samle alle vores biler ét sted. Vi er oppe på 80 biler nu, og i det nye bilhus har vi plads til cirka 100 biler, fortæller Per Guldborg.

Alle ansatte fortsætter i virksomheden, og selvom bilhusene i Viborg og Aarhus lukker, så frygter ejeren ikke, at det kan koste kunder.

- Vi sælger i forvejen biler til kunder i hele landet, og lidt specielt tilbyder vi levering direkte til kundernes dør. Så længe vi er dygtige til at finde de rigtige biler og derefter sælge eller lease dem til de rigtige priser, så skal kunderne nok tage turen til Silkeborg, siger Per Guldborg.

Arbejdet med at lukke bilhuset i Viborg står på i denne uge, mens åbningen af det nye bilhus i Silkeborg - nærmere bestemt Hårup ud ad motorvejen mod Aarhus - er lørdag den 29. februar.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Glade gensyn med Camilla

Leder

Unormale tider - unormale løsninger!

Annonce