Annonce
Bjerringbro

Bjerringbro: Kreativ central for unge og iværksættere klar om få uger

Holmris B8 har doneret over 20 helt nyt kontormøbler til "Møllen" i Bjerringbro. PR-foto
Holmris B8 har doneret over 20 kontormøbler til den nystiftede forening af frivillige i "Møllerne".
Annonce

Bjerringbro: Foreningen af frivillige "Møllerne" i Bjerringbro har armene i vejret, efter at Holmris B8 har foræret alle de nødvendige møbler til indretningen af det nye hovedkontor i den kreative central, Møllen, som er fordelt over tre lokaler hos Knowhowz - Erhvervslivets Hus.

- Som møbelvirksomhed i Bjerringbro var det oplagt for os at hjælpe Møllerne til en god start med møbler til deres nye hovedsæde, så de rigtig kan komme i gang med at skabe kultur for unge i byen, siger Tonni Birk Sørensen, der er konsulent hos Holmris B8, i en pressemeddelelse.

De frivillige i den nystiftede forening bag Bjerringbros nye kreative central har svært ved at få armenene ned igen efter donationen af møbler. Her ses Nithu Thava, der er en af de fire stiftere. PR-foto
Annonce

Ser et potentiale

- Vi er utrolig taknemmelige for den donation af møbler, som Holmris B8 lige har givet os til opførelsen af vores hovedkvarter Møllen. Vi i Møllerne ser ikke bare støtten som en flot håndsrækning, men også et klart signal om, at stærke, lokale virksomheder i byen ser potentialet i vores projekt, og det er vi meget ydmyge over for, siger Nithu Thava, der er en af de fire stiftere af Møllerne.

Møllernes hovedkvarter er tænkt som en kreativ central for Bjerringbro, hvor ideer kan få lov til flyve igennem rummene.

- Møllen vil både være et fællesskab for nye iværksættere, som får egen kontorplads, samt unge ildsjæle, der vil kunne sidde i hyggelige omgivelser og planlægge ungdomsaktiviteter i byen, siger Nithu Thava.

Annonce

Klar om få uger

Holmris B8 har allerede været forbi Møllerne og læsset møblerne af, og de fire stiftere er nu i fuld gang med at indrette Møllen.

-Vi er snart færdige med at få sat alle møblerne ordentligt på plads, og så giver vi lige rummene en omgang maling. Der går ikke længe, før iværksættere og unge i byen så småt kan begynde at bruge Møllen og på den måde være med til at skabe nye ting i byen – alt lige fra virksomheder til ny kultur, siger Jonas Schultz, som også har været med til at starte Møllerne.

Inden for få uger kan unge og iværksættere i Bjerringbro begynde at benytte Møllen, men officielt finder åbningsceremonien sted i starten af 2020.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Nej tak til muslimsk bønnekald

Annonce