Annonce
Viborg

Bliver VFF hjemløs nu? Der er ikke givet ibrugtagningstilladelse til VFF's nye klubhus

Der er ikke givet ibrugtagningstilladelse til VFF's nye klubhus. Foto: Morten Pedersen
Totalentreprenøren Yding A/S bekræfter overfor folkebladet, at der ikke er givet ibrugtagningstilladelse til det nye klubhus, der blev taget i brug lige efter sommerferien.
Annonce

Viborg: Viborg FF kan måske komme i den situation, at det splinternye klubhus ikke vil kunne bruges i et stykke tid.

Klubhuset, der blev officielt åbnet af borgmester Ulrik Wilbek, er nemlig blevet taget i brug uden ibrugtagningstilladelse, så det betyder måske, at kommunen vil udstede et midlertidigt forbud mod at benytte huset.


Det er mig, der sidder med sagen, og det er mig, der på et tidspunkt vil modtage en ibrugtagningstilladelse som den første, og det har jeg ikke fået.

Per Yding Sørensen, totalentreprenør


Det var i hvert fald, hvad der skete, da man i fredags fandt ud af, at to af de bygninger, Bach Gruppen havde opført eller ombygget, var taget i brug uden ibrugtagningstilladelse. Her fik HTH Køkkener og Dahl Biler på Ålandsvej og Igym på Brovej besked om at lukke med det samme - indtil en ibrugtagningstilladelse foreligger.

At den ikke gør det for VFF's klubhus, bekræfter totalentreprenøren på byggeriet, Yding A/S.

- Det er mig, der sidder med sagen, og det er mig, der på et tidspunkt vil modtage en ibrugtagningstilladelse som den første, og det har jeg ikke fået, siger Per Yding Sørensen, stifter af Yding A/S.

Annonce

Normal kutyme

Per Yding Sørensen bekræfter i øvrigt også udsagnet fra Bach Gruppens Lene Christensen om, at det er normal kutyme, at man først får en ibrugtagningstilladelse, efter at byggeriet er taget i brug.

- I mine lidt over 40 år i branchen har jeg aldrig oplevet, at man har ibrugtagningstilladelsen, før et byggeri tages i brug. Så skal jeg i hvert fald huske meget forkert, siger Per Yding Sørensen.

Han oplyser også, at han ikke har modtaget en midlertidig ibrugtagningstilladelse til byggeriet - eller for den sags skyld søgt om sådan en.

- Skulle VFF have fået sådan en, vil det da være underligt, hvis jeg ikke havde hørt om det, siger Per Yding Sørensen.

Annonce
Viborg

Flid for et godt formål

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce