Annonce
112

70-årig kvinde indebrændt i etage-ejendom på Valmuevej

Foto: Mogens Dahl
Politiet formoder, at ilden opstod enten på grund af rygning eller i fjernsynet.
Annonce

Viborg: Ilden var meget voldsom, og flammerne stod ud af det sprængte stuevindue, da Midtjysk Brand- og Redning skærtorsdag ankom til en brand på Valmuevej 8 i Viborg. Lejlighedens 70-årige kvindelige beboer var død, da redningsmandskabet nåede frem få minutter efter, at alarmen var gået klokken 10.29.

Hvorvidt kvinden havde mistet bevidstheden eller allerede var død, inden ilden brød ud, vides ikke, men vagtchef ved Midt- og Vestjyllands Politi Jens Claumarch understreger efter de tekniske undersøgelser torsdag eftermiddag, at der ikke er sket noget kriminelt forud for eller i forbindelse med branden.

Det vides ikke, hvordan branden er opstået, men vagtchefen formoder, at det kan være enten en cigaret eller fjernsynet. Det vil de tekniske undersøgelser vise, og resultaterne af disse frigives først efter påske.

Samtidig med, at redningsmandskabet fra Midtjysk Brand og Redning arbejdede på at komme ind i den brændende lejlighed, var beboerne i opgangens øvrige syv lejligheder allerede ude. Det var en beboer, som slog alarm klokken 10.29, da vedkommende lugtede røg i opgangen, og han sørgede for at alarmere de øvrige beboere.

Selv om både ild og røgudvikling var meget kraftig, så havde redningsmandskabet branden under kontrol ti minutter efter ankomsten. Lejligheden er ødelagt, mens beboerne i de øvrige lejligheder et par timer senere kunne vende tilbage til deres bolig efter grundig udluftning.

Det er boligselskabet Sct. Jørgen, som ejer etageejendommen på Valmuevej.

Foto: Mogens Dahl
Foto: Mogens Dahl
Foto: Mogens Dahl
Foto: Mogens Dahl
Foto: Mogens Dahl
Foto: Mogens Dahl
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Coronavirus

Live: Politiet lukker stort landsmøde for spejdere - 300 deltagere må tage hjem før tid

Annonce