Annonce
Viborg FF

Efter Verhagen-påstande i retten: VFF-direktør slår fast - Kontrakten er ophævet!

Viborg FF's direktør, Morten Jensen. Arkivfoto: Axel Schütt
Bernio Verhagen sagde onsdag i Retten i Viborg, at kontrakten med Viborg FF ikke er ophævet. Den påstand slår klubbens direktør Morten Jensen helt til jorden.

Viborg: Ved Retten i Viborg skulle den falske fodboldspiller, Bernio Verhagen, onsdag forklare sig i et grundlovsforhør.

Han påstod blandt andet, at kontrakten med Viborg FF ikke er ophævet, og at den gælder frem til 29. august 2020 - med mindre Verhagen finder en anden klub at spille for.

Folkebladet har været i kontakt med Viborg FF's direktør Morten Jensen, som kun kan ryste på hovedet over Verhagens påstande. Morten Jensen slår fast at kontrakten er annulleret efter gensidig aftale.

- Vi har en underskrevet aftale om, at kontrakten er ophævet, siger Morten Jensen.

Annonce

VFF-direktør afhørt

I Retten kom det også frem, at politiet tirsdag aften har afhørt Morten Jensen. Han har til politiet fortalt, at klubben har købt en flybillet til Bernio Verhagen til Chile med afgang fra Danmark den 27. november - altså dags dato.

Viborg FF offentliggjorde tidligere tirsdag en kortfattet pressemeddelelse, hvor der stod, at kontrakten med Bernio Verhagen var ophævet efter gensidig aftale.

Klubben vil nu fokusere på torsdagens topkamp i 1. division, hvor modstanderen på hjemmebane er Vejle Boldklub.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce