Annonce
Erhverv

Første spadestik til nye boliger langs Egeskovvej

Michael K. Thomsen og Steffen Vestergaard svang spaderne, mens ejendomsmægler Anders Varming så til. Foto. Niels-Chr. Jönsson
Om godt et år er planen, at 26 nye dobbelthuse skal stå klar til udlejning ved Egeskovvej. Lokal ejendomsmægler skal stå for udlejningen af de forhåbentlig attraktive boliger.

Hald Ege: Mandag var der officielt første spadestik til byggeriet Egeskoven, og om godt et år vil 26 dobbelthuse stå klar til indflytning ved Egeskovvej mellem Hald Ege og Viborg.

Det er i hvert fald planen, og den tror såvel bygherre som  entreprenør og ejendomsmægler på.

Bygherren er det århusianske ejendomsudviklerfirma Innovator, hvis udviklingschef Michael K. Thomsen bor i Viborg, og han erkender, at det nok var hans lokalkendskab, der var stærkt medvirkende til, at Innovater gik ind i projektet, der oprindeligt var under Philipsen Gruppen.

Annonce

- Jeg kunne jo tydeligt se, hvor attraktivt det her område er, så det har da nok spillet ind, siger Michael K. Thomsen, der var en af de to, der tog et af de første spadestik.

Den anden var Steffen Vestergaard fra lokale Vestergaard Konstruktion, der skal opføre de 26 dobbelthuse, som han ser frem til at komme i gang med.

- Det er et fedt projekt, som vi glæder os til at bygge. Vi regner helt klart med at være færdige om 12-13 måneder med alle husene, men vi skulle gerne være klar med et prøvehus allerede i starten af næste år, så Anders har noget at vise frem, siger Steffen Vestergaard.

De 25 dobbelthuse får alle samme størrelse. Illustration: Keydesign


De første 10 er skrevet op til en bolig, og det viser jo noget om, hvor attraktivt det her område er.

Anders Varming, Nybolig Viborg


Lokal udlejer-mægler

Den Anders, han her henviser til, er ejendomsmægler Anders Varming fra Nybolig Viborg, der skal stå for udlejningen af de i alt 52 boliger, der alle har samme grundform og grundindretning.

Og selvom man faktisk endnu ikke er begyndt at reklamere for de kommende boliger, kan Anders Varming allerede nu melde om pæn interesse.

- De første 10 er skrevet op til en bolig, og det viser jo noget om, hvor attraktivt det her område er, siger Anders Varming, der vil kunne oplyse kommende beboere om, at de skal af med omkring 10.000 kroner i husleje for en bolig på lige godt 100 kvadratmeter.

- Men, så taler vi altså også om helt moderne lavenergiboliger i et meget naturskønt område, og det er altså ikke afskrækkende, siger Anders Varming, der regner med, at udlejning af den her type boligprojekter fremover bliver en større del af ejendomsmægler-forretningen.

- Helt sikkert. Efterspørgslen efter lejeboliger er stærkt stigende, så vi ser det som en naturlig udvikling af vores forretning, siger Anders Varming.

Der er tænkt meget over indretningen af husene. Illustration: Keydesign
Annonce

Fortsat heste på grunden

Naturskønt er området, og meget tyder lige nu på, at det også vil blive med et stort, grønt område, hvor der også fremover vil være græssende heste, som man har været vant til i mange år.

- Vi er i hvert fald i dialog med både rideskolen og kommunen om muligheden for, at der fortsat vil kunne være heste på en del af grunden. Det kan vi kun se som et plus for hele området, så det håber vi falder på plads, siger Michael K. Thomsen fra Innovater.

Innovater har for øvrigt allerede solgt hele projektet til ejendomsinvesterings-firmaet Crescendo.

- Det er en del af vores forretningsmodel. Vi udvikler projekter, som vi så sælger videre, og den slags investeringer er der faktisk rigtig stor interesse for, siger Michael K. Thomsen.

Ejendomsmægler Anders Varming og udviklingschef Michael K. Thomsen er enige om, at udlejningsboliger vil blive en større del af husmarkedet i fremtiden. Foto: Niels-Chr. Jönsson
Annonce
Viborg

Tag kandidattesten til kommunalvalget her

Viborg FF For abonnenter

Genlæs livebloggen: Viborg FF lammetævede AaB i Aalborg

Rundt om Viborg

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Danmark

Mandagens coronatal: 1411 nye coronasmittede - højeste tal i efteråret

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF

Så kom sejren - Viborg FF tævede AaB i vanvittigt målorgie

Viborg FF For abonnenter

Karakterbogen: Flyvende hollændere og mange andre gode Viborg-præstationer

Sport

Spillere tager afstand fra stenkast mod fanbus

Livsstil

Ambulancer er under hårdt pres, men udrykninger til livstruende tilfælde holder tiden

Debat

Slår for mange børn sig på vores folkeskole?

Erhverv For abonnenter

Linus er så psykisk syg, at han må bo på bosted: Pludselig blev han direktør i fire selskaber

Erhverv

Lizette Risgaard: Kommuner og regioner skal bruge vores penge ordentligt

Rundt om Viborg

Følg med her: Få seneste nyt om trafik og politi

Alarm 112

De pårørende er underrettet: Det var en 29-årig mand fra Tjele, der mistede livet på Kjellerupvej - vidner så ham slingre

KANDIDATTEST

Ved du, hvem du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Rundt om Viborg For abonnenter

Lokal politiker er optimist: Hjarbæk Fjord vil med de rigtige løsninger få det bedre over de kommende 10-15 år

Viborg For abonnenter

Kloge Camille brugte flere ungdomsår isoleret på værelset: Nu knokler hun i timevis med den ko-passion, hun fik ro til at finde

Viborg

Salg af byggegrunde: Rekorden er - nok - slået

Annonce