Annonce
Viborg

Fire nye ansigter hos Energi Viborg

Lise Rank Andersen, Serhat Kizil, Bjørn Thomassen og Rene Bolatzky er alle nyansatte hos Energi Viborg. Pressefoto
Fire nye medarbejdere er startet hos Energi Viborg.
Annonce

Viborg: Energi Viborg har for nyligt ansat fire nye medarbejdere.

Den første er Lise Rank Andersen, der per 1. august startede som kontorelev i Energi Viborg. Hun er efterhånden fortrolig med både it-systemer og arbejdsgange i kundeserviceafdelingen.

Herefter er Serhat Kizil  startet per 1. september som forsyningsoperatørelev i Energi Viborg Elteknik, og første dag var han med på den spritnye transformerstation i Margrethelund, hvor der blev trukket 10 kilovoltkabler.

Bjørn Thomassen er blevet ansat som bygningskonstruktør i Energi Viborg Vands afdeling "Spildevand – plan og projekt". Her indgår Bjørn i arbejdet med mindre projekter og forskellige ad hoc-opgaver relateret til mindre byggemodninger, opdeling af grunde og meget andet.

Med sig i bagagen har han erfaring fra byggebranchen herunder entreprenørarbejde med jord- og kloakarbejde, hvor han har stået på den udførende side af skrivebordet - en erfaring, som han uden tvivl kan bringe i spil i sit arbejde hos Energi Viborg.

Sidst, men ikke mindst, er Rene Bolatzky den 1. oktober startet som elmontør hos Energi Viborg Elteknik, hvor han skal arbejde med vedligehold og udskiftning af gadelys – en opgave, der ikke er helt ukendt for ham. Han har nemlig ved en tidligere ansættelse hos en lokal el-installatør været med til at køre service på gadelys i Viborg Kommune for Energi Viborg.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce