Annonce
Viborg FF

Forlængelse på plads - stadion skal stadig hedde Energi Viborg Arena

Viborg Stadion skal fortsat hedde Energi Viborg Arena frem til udgangen af 2023. Arkivfoto: Morten Pedersen
Viborg FF og Energi Viborg har forlænget samarbejdet, så Viborg Stadion fortsat vil være kendt som Energi Viborg Arena frem til 2023.

Fodbold: Siden 2011 har Energi Viborg og Viborg FF haft et samarbejde, der blandt andet har betydet, at Viborg Stadion har heddet Energi Viborg Arena.

Og det samarbejde fortsætter nu frem til 2023.

VFF og Energi Viborg kan mandag fortælle, at aftalen er forlænget indtil udgangen af 2023.

- Vi er naturligvis meget glade for at forlænge partnerskabet med Energi Viborg, som er en vigtig samarbejdspartner, der har stor kommerciel betydning for os. Det er et samarbejde, der blev startet i 2011, og gennem årene har vi opbygget et tæt forhold, som vi glæder os til at udvikle videre på, siger Viborg FF's direktør Morten Jensen om forlængelsen.

Også hos Energi Viborg vækker forlængelsen glæde.


Vi har store planer for Energi Viborg Arena i de kommende år, hvor vores fans og samarbejdspartnere kan se frem til forbedrede faciliteter

Morten Jensen, direktør Viborg FF


- Som lokalt forsyningsselskab giver det god mening at støtte op omkring Viborg FF, der giver hele kommunen og dermed også mange af vores kunder gode sportsoplevelser. Vi har det seneste år fået tilpasset vores eksponering på Energi Viborg Arena, og så snart corona-situationen tillader det, så vil Energi Viborg igen lave målrettede events ved udvalgte kampe sammen med Viborg FF, siger formand for Energi Viborg A/S, Allan Clifford Christensen.

Og der barsles i det hele taget med en del nye planer, som skal gøre stadionoplevelsen bedre.

- Vi har store planer for Energi Viborg Arena i de kommende år, hvor vores fans og samarbejdspartnere kan se frem til forbedrede faciliteter, og vi glæder os til at have Energi Viborg med på den rejse. Det er et samarbejde, der skaber stor værdi for begge parter, og vi håber selvfølgelig snart, at vi igen kan byde byens og områdets fodboldfans velkommen, når situationen tillader det, siger Morten Jensen til vff.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Ungdomspræst og afgået Mercantec-direktør vil i byrådet: Parti præsenterer nye kandidater - igen

Annonce