Annonce
Rundt om Viborg

Friplejehjem håber på åben indvielse

Løgstrup Friplejehjem set fra oven - plejehjemmet er næsten klar til indvielse. Foto: Morten Pedersen
Løgstrup Friplejehjem inviterer indenfor til åben indvielse den sidste lørdag i november - hvis coronaen tillader det.

Løgstrup: - Vi håber, at coronaen har lettet lidt til den tid, for vi vil jo gerne invitere folk indenfor for at se det færdige resultat.

Sådan siger formanden for bestyrelsen for Løgstrup Friplejehjem, Anders Jensen.

Friplejehjemmet er klar til at invitere til åben og officiel indvielse lørdag den 28. november, og her håber man altså, at Covid-19 situationen har lettet så meget, at Løgstrup-borgerne får mulighed for at komme indenfor for at se det færdige byggeri.

- Beboerne flytter ind den 1. december, så det er jo den chance, der er, for at invitere folk indenfor, og vi vil gerne vise det frem, siger Anders Jensen.

Annonce

Spaden i jorden

Indvielsen er kulminationen på byggeriet, der sådan fysisk blev indledt, da spaden kom  i jorden på grunden i udkanten af Løgstrup i oktober sidste år.

Det har dog været længere undervejs, da friplejehjemmet var et tema under valgkampen op til kommunalvalget i efteråret 2017. Det første indledende møde om etableringen blev holdt i december samme år. Efter nytår begyndte arbejdet, og i april 2018 blev bestyrelsen for den selvejende institution Løgstrup Friplejehjem så en realitet, og arbejdet med få alle de formelle ting på plads kunne komme i gang.

Annonce

Klar til jul

Det corona-forsinkede rejsegilde for det, der til december er et hjem for 24 beboere og en  arbejdsplads for 25-30 ansatte, blev afholdt i sommervarmen den 26. juni, hvor man kunne bese et mere fremskredent byggeri end normalt for et rejsegilde, da det altså var tre måneder forsinket på grund af Covid-19.

Der er indvielse af Løgstrup Friplejehjem den 28. november, og bestyrelsen håber, at corona-situationen tillader, at man kan invitere Løgstrup-borgerne indenfor for at se resultatet. Foto: Morten Pedersen

Her kunne man også præsentere friplejehjemmets forstander, Susanne Antoinette Søe Mikkelsen. Hun er 43 år og bor i Vinderslev ved Kjellerup. Susanne Mikkelsen er uddannet sosu-assistent og kommer fra en stilling som leder af et kommunalt plejecenter i Vejle.

De 24 beboere, der altså kan flytte ind tidsnok til at holde jul på friplejehjemmet, skal bo i lejligheder på hver 50 kvadratmeter plus fællesareal - tælles det med når man over 80 kvadratmeter per beboer.

Ved friplejehjemmets corona-udskudte rejsegilde blev hjemmets forstander Susanne Antoinette Søe Mikkelsen præsenteret. Arkivfoto: Morten Pedersen


Vi håber, at coronaen har lettet lidt til den tid, for vi vil jo gerne invitere folk indenfor for at se det færdige resultat.

Anders Jensen, formand for bestyrelsen for Løgstrup Friplejehjem.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF

Silkeborg-direktør med hjertesuk og opfordring til VFF-fans - bliv hjemme fra topkamp i Silkeborg

Annonce