Annonce
Viborg

Gode chancer for levende musik på Nytorv i juni

Nytorv kan komme til at danne rammen om livemusik i juni. Foto: Morten Pedersen
Restauratørerne og et lokalt rejse- og eventbureau har i fællesskab udviklet et koncept, der vil gøre det muligt at feste sammen - og hver for sig.
Annonce

Viborg: Står det til restauratørerne på torvet og rejse- og eventfirmaet Corporate Travel & Events vil der i sidste halvdel af juni blive levende musik på Nytorv.

Hele ideen går ud på at lave en scene i midten af Nytorv og så placere telte i en vifte ud herfra. I hvert telt vil der kunne være maksimalt 10 personer, og så vil restauranterne servicere gæsterne i teltene med mad og drikke - med en fast tjener.

Ifølge oplægget fra idéfolkene vil der kunne sættes i alt 15 telte op på torvet, så der vil kunne samles i alt 150 mennesker, som sammen - og samtidig hver for sig - vil kunne nyde musikken.

- Selvfølgelig vil også gæsterne på restauranternes udendørs servering kunne få glæde af livemusikken, siger ejeren af Kafé Kjelds, Henrik Bo Poulsen, der er en af idémændene.

Planen er, at scene og telte skal være opstillet på Nytorv i perioden fra 13. til 27. juni.

Annonce

Søgt hos politiet

- Jeg havde tænkt på, at vi kunne lave noget i den stil, da jeg hørte om, at Corporate Travel & Events havde planer om noget lignende på Paradepladsen, og så har vi altså udtænkt det her i fællesskab, siger Henrik Poulsen.

Ifølge ham er der fin opbakning til idéen hos kommunen, som jo i forvejen har sagt god for, at restauratørerne kan benytte hele Nytorv til udendørs servering med visse restriktioner.

- Vi er overbevist om, at det her koncept overholder alle retningslinjer, så vi kunne i virkeligheden bare sætte det i gang, men for en sikkerheds skyld har vi også søgt om tilladelse hos politiet, siger Henrik Poulsen.

En stor del af teltene vil blive "solgt" til virksomheder, og det er det, der gør det muligt at hyre levende musik, men idéen er også, at omkring en fjerdedel af teltene vil være åbne for offentligheden.

- Det vil selvfølgelig være med kontrollører på, så vi ikke risikerer, at der pludselig samles for mange på et sted, siger Henrik Poulsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

Tre initiativrige idrætsforeninger dyster om hæderspris - læs portrætter af klubberne her

Viborg HK For abonnenter

Tog det store skridt på samme tid - nu fører de an på hver deres tophold

Annonce