Annonce
Viborg

Godt nyt til de madglade: Nyt hotel får gourmet-kæde som restaurant

Peak 12 Hotel får en afdeling af gourmetkæden Det Glade Vanvid tilknyttet. Både hotel og restaurant åbner 1. juni. Foto: Niels-Chr. Jönsson
Gourmetkæden "Det Glade Vanvid" får en Viborg-afdeling 1. juni, hvor restauranten åbner i tilknytning til Peak 12 Hotel ved Tinghallen.

Viborg: Når Peak 12 Hotel åbner 1. juni bliver det med en succesrig gourmetkæde som kulinarisk trækplaster.

Familien Bühlmann, der skal drive Peak 12 Hotel, har nemlig indgået en restaurant-aftale med Det Glade Vanvid, som Koch-brødrene allerede driver i Aarhus, Randers, Aalborg og snart også København.

Konceptet hos Det Glade Vanvid er, at alle gæsterne kommer på samme tid (klokken 18.30), og så serveres der appetizers og boblevin, hvorefter man får en tre retters gourmetmenu, kaffe med sødt og en avec (cognac eller lignende). Til måltidet er der fri vin, øl, vand og saft. Hele herligheden koster 499 kroner mandag til onsdag, hvor man lukker klokken 21.30 og 599 kroner torsdag til lørdag, hvor der lukkes klokken 22.30.

- Vi synes simpelthen, det er et fantastisk koncept, der passer lige ind i helheden. Vi havde overvejet, om vi selv skulle drive restauranten, men det her er som skræddersyet til vores nye hotel og de idéer, vi har med det, siger Anemette Bühlmann.

Hun henviser her blandt andet til, at man håber, at loungen på Peak 12 både bliver et samlingssted for det modne, lokale publikum og for hotellets gæster.


Nyt hotel får gourmet-kæde som restaurant.

Anemette Bühlmann, hoteldirektør


- Her vil man kunne komme og få en cocktail, inden man skal til koncert eller efter biografen, eller forhåbentlig efter man har været på Det Glade Vanvid. Vi tror i hvert fald på, at restauranten vil være endnu et trækplaster, der vil kunne trække endnu flere gæster til Viborg - og være til stor glæde for viborgenserne, siger Anemette Bühlmann, der nærmest tripper for at komme i gang med hoteldriften i Viborg.

Det Glade Vanvids koncept er en slags gourmet all inclusive. PR-foto
Annonce

Fantastisk mulighed

Peak 12 åbner 1. juni, og det samme gør Det Glade Vanvid, hvor man også ser frem til at "indtage" Viborg.

- Det er en fantastisk mulighed for os at blive en del af det nyeste tiltag i Viborg med nyt hotel og forhåbentlig mange nye gæster til kulturelle begivenheder, siger Camilla Smith, der er marketingansvarlig for Det Glade Vanvid.

Hun er også overbevist om, at restaurantens koncept vil falde i viborgensernes smag.

- Det er jo ganske enkelt rigtig god mad og vin til en god pris, så vi ser frem til også mange lokale gæster, når vi åbner i vores nyindrettede lokale samtidig med hotellets åbning, siger Camilla Smith.

Hun fortæller, at den i alt 400 meter store restaurant (inklusive køkken) bliver indrettet i stil med kædens andre restauranter, men at restauranten også vil blive præget af det lokale miljø.

- Hver restaurant er lokal og sin egen, og det vil Viborg-restauranten også blive, siger Camilla Smith.

Restauranten i Viborg vil have plads til over 100 gæster, og den bliver placeret i bygningen mellem Tinghallen og hotellets lounge. Der bliver egen indgang til restauranten fra gaden.

Et eksempel på Det Glade Vanvids mad. PR-foto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce