x
Annonce
112

Hørte eksplosion i gangen: Efter kort tid stod hele huset i flammer

Brandvæsenet fik meldingen om branden klokken 0.17 natten til søndag. Foto: Midtjysk Brand og Redning.

Nr. Rind: Mens en mand og hans kæreste sent lørdag aften var i deres hus på Sundvej i Nørre Rind, hørte de pludselig en eksplosion.

Den høje lyd kom fra gangen, og da manden gik hen for at kigge, var der pludselig ild hele vejen hen ad gulvet. Parret forsøgte at slukke flammerne, men det stod hurtigt klart, at det var en umulig opgave.

Da al lyset i huset med ét forsvandt, var de klar over, at de skulle ud hurtigst muligt.

De nåede at få hunden med sig udenfor, ringede 112, og efter kort tid stod hele huset i flammer. Det fortæller politikommissær Peter Justesen mandag morgen. Han oplyser også, at ingen af beboerne - heller ikke hunden - kom noget til.

Midtjysk Brand og Redning fik meldingen om branden klokken 0.17 natten til søndag, og da brandfolkene kom til stedet, var huset fuldstændig overtændt - og det heftige blæsevejr gav flammerne gode betingelser.

Efter et par timer var branden under kontrol, men mandag morgen er meldingen fra politiet, at huset er stort set totalskadet.

Ifølge brandinspektøren skyldes branden formentlig en eksplosion i husets pillefyr.

Den hårde blæst gav flammerne ideelle betingelser, men alligevel tog det ikke brandfolkene mange timer at få flammerne reduceret til gløder. Foto: Midtjysk Brand og Redning.
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF

VFF-direktør vil få det bedste ud af forfærdelig situation

Viborg

Kæmper for at følge med: Efterspørgslen på Bilka To Go er eksploderet

Annonce