Annonce
Viborg

- Jeg kan også bare slå jer alle ihjel: Ung mand dømt for dødstrusler på institution i Viborg

Den unge mands dødstrusler mod kontaktpersonen blev sagt på et tidspunkt i november 2018. Foto: Morten Pedersen
Annonce

Viborg: En ung mand fra Viborg, som i efteråret 2018 truede sin kontaktperson på Kærsangervej 252, er nu blevet idømt kommunalt tilsyn på ubestemt tid.

- Hvis I vil tage alle mine ting, kan jeg også bare slå jer alle sammen ihjel, sagde han til kontaktpersonen dengang i november 2018.

Da han for nylig var for Retten i Viborg, erkendte han sig skyldig i at have truet hende på livet, og han erkendte sig også skyldig i de to andre forhold i sagen, som drejede sig om henholdsvis besiddelse af 1,3 gram hash og et tyveri af to Red Bull-energidrikke fra Meny på Marsk Stigs Vej.

Den 25-årige mand, som også tidligere er blevet straffet for brud på narkoloven, skal som nævnt nu på ubestemt tid være under kommunalt tilsyn.

Det vil sige, at han skal efterkomme tilsynsmyndighedens beslutninger om ophold og arbejde, og han skal også rette sig efter myndigheden, hvis den bestemmer, at han skal anbringes på institution.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg For abonnenter

DF-gruppeformand vil have minister ind i sag om voldstrusler på Viborg Rådhus: - Det skal i min optik koste en udvisning

Viborg

Blindes Jul - en vigtig støtte

Annonce