Annonce
Viborg

Mindeord: Min dejlige veninde har alt for tidligt fået fred

Mindeord over Vivian Guldbrøn Dam. Foto: Scanpix
Gitte Høyer mindes mange gode stunder med sin veninde Vivian Guldbrøn Dam.
Annonce

Dødsfald: Gitte Høyer skriver følgende mindeord over Vivian Guldbrøn Dam:

Min dejligste veninde Vivian Guldbrøn Dam har alt for tidligt fået fred efter godt et års svær sygdom torsdag d. 24.09.20.

Vores dyrebare venskab har varet i 40 år fra vores pureste ungdom med veninde-aftener med snak og hygge og byture i weekenden, hvor Messing Jens var favoritstedet og ind imellem også tirsdage aftener der til "Dameaften".


Vores dyrebare venskab har varet i 40 år fra vores pureste ungdom med veninde-aftener med snak og hygge og byture i weekenden, hvor Messing Jens var favoritstedet og ind imellem også tirsdage aftener der til "Dameaften".


På fredage kunne en fyraftensøl på Messing Jens med vores veninder ende med aftensmad og dans der, til det lukkede. Det var sjove, festlige og minderige oplevelser, som Vivian og jeg ofte talte om på vores "gamle dage" med grineflip til følge.

Så kom tiden med mænd og børn, kontrasten til ungdommens byliv, nu med ansvar, hyggestunder, børneliv, voksensnak og spiseaftener hos hinanden.

Da Café Morville blev en del af byen, mødtes vi i en periode med kaffe, snak og en øl med vores familier om fredagen efter arbejde, når det kunne lade sig gøre.

De sidste mange år har vi med vores familier haft tradition for pizza/rødvins-aftener i løbet af året på skift hos hinanden, hvor vi voksne fik vendt verdenssituationen, og som aftenen skred frem, kunne Vivian tørt konstatere: "Vi bliver da alle klogere og klogere at høre på".

Jeg mindes med glæde vores årlige venindetur til Holstebro eller Silkeborg med shopping, hvor garderoben blev fornyet og gaderne gået tynde for at slutte af med en sen frokost og kaffe. Nærheden var i højsædet, vi nød hinandens selskab, snak, fortrolighed og samværet.

Vivian havde den store sorg at miste sin mand Martin i 2013. Med sin styrke, livsglæde og sit lyse sind kom hun videre, hjulpet på vej af de tre drenge, børnebørn, svigerbørn , sine forældre, søster og dennes familie - der er et stærkt og fantastisk familiesammenhold.

Et lyspunkt for Vivian var det daglige arbejde på Golfhotellet som bogholder, hvor hun med pligtopfyldenhed, ordentlighed og perfektionisme jonglerede med tal og løn, der skulle være færdig til tiden. Hun omtalte altid sin arbejdsplads med stor glæde for såvel arbejdet og ikke mindst sine kolleger.

Derhjemme ventede en varm velkomst af Vivians elskede hund Fannie.

Vivians stolthed og lykke var hendes drenge Skipper, Søren og Christian, børnebørn og svigerbørn. Det lå hende meget på sinde, at det gik dem alle godt.

Vivian betød så meget for mig, der var altid en dør åben og kaffe på kanden. Hos Vivian gik man aldrig forgæves, hun var en fantastisk veninde, som jeg vil komme til at savne i fremtiden.

Få aftener inden Vivian døde, var jeg hos hende, varmede noget suppe til os, hvor hun pludselig sagde til mig: "Du er en engel, og jeg bliver til en engel".

Jeg er sikker på, Vivian er blevet til den smukkeste, fineste engel man kan forestille sig.

Mine tanker går til Vivians kære mor, sønner med familie og søster med familie.

Vil savne hende for altid.

Æret været Vivians minde.

Annonce
Annonce
Viborg

Et sidste farvel til Carte Blanche

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Få overblikket: Her er de nye restriktioner, der gælder fra mandag

Viborg

Udlændingeministeren er ikke dommer

CORONAVIRUS

Live: Alkoholregler får Netto og Føtex til at lukke tidligere

Annonce