Annonce
Navne

Ny medieansvarlig i mediehuset

Jane Helm er ansat som medieansvarlig i Viborg Stifts Folkeblads kommercielle afdeling. Foto: Morten Pedersen
55-årige Jane Helm, Viborg, er netop tiltrådt en stilling som medieansvarlig på Viborg Stifts Folkeblad. Hun har i sin karriere prøvet lidt af hvert.
Annonce

Viborg: På en måde er det lidt unfair at bede en nyansat mellemleder på en arbejdsplads lige pille nogle minutter ud af en naturligvis kaotisk første arbejdsdag, for at vedkommende lige skal fortælle lidt om sig selv.

Men der er no mercy i mediebranchen, og det ved 55-årige Jane Helm naturligvis godt, så hun nøjes med bare lige at ånde tungt et par gange, før hun venligt svarer på spørgsmål.

Jane Helm er netop tiltrådt en stilling som medieansvarlig på Viborg Stifts Folkeblad, hvor hun blandt meget andet får til opgave at passe mediehusets store annoncekunder samt at sørge for, at balancen mellem annoncering og profilering online på print er den helt rigtige til gavn for både kunde og sælger (mediehuset).

Jane Helm er uddannet købmand i Møldrup og opvokset i Skals.

Som 19-årig drog hun til Viborg, og her har hun haft base siden. Hun har arbejdet blandt andet hos Krak/Eniro, hos Selta, og tilbage i begyndelsen af 1990'erne var hun med medstifter og medejer af Dit Studie. Det var dengang, studiet lå i Palæ.

- At holde mig i form og være aktiv med min krop er en stor del af mit liv. Jeg kan godt se, at det er et udfordrende job, jeg netop er begyndt i, så nu må vi se, hvor meget tid jeg får til motion, siger en lettere stakåndet Jane Helm.

Hun kommer ikke til at spilde sin tid på landevejen som pendler i sit nye job, for hjemmet ligger på Holstebrovej.

Jane Helm er mor til en datter på 21 og en søn på 25 år. Hun har en kæreste med to børn på 12 og 19 år.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
USA

Følg med live: Trump har forladt Det Hvide Hus - snart skal Biden indsættes som USA's næste præsident

Annonce