Annonce
Erhverv

Klar til House of Industry: Ejegod Ejendomme præsenterer nyt millionoverskud

Ejegod Ejendommes næste store projekt bliver opførelsen af "House of Industry" i banebyen. Illustration: Skala Arkitekter
Firmaet, der snart skal i gang med at opføre "House of Industry" i banebyen, fik 4,6 millioner kroner i overskud.
Annonce

Viborg: Det er ikke helt på højde med sidste års regnskab, men der er dog stadig tale om et overskud i millionklassen i Ejegod Ejendommes netop offentliggjorte årsregnskab for 2018/2019.

4,6 millioner kroner i overskud lyder resultatet således på, og det er lige godt en million kroner lavere end året før. Det til trods lyder meldingen i årsrapporten, at "ledelsen vurderer dette som værende tilfredsstillende".

Også det forholdsvis nystiftede Ejegod Byg ApS har netop offentliggjort sit første årsregnskab - også med et plus på bundlinjen. Overskuddet i dette selskab, der ejes af Ejegod Ejendommes medejer og direktør, Jens Jakobsen, er på lige godt en halv million kroner. Også her er vurderingen, at det er tilfredsstillende.

Ejegod Ejedomme er en udløber af Gardit, på hvis tidligere grund i banebyen, selskabet er ved at lave 144 lejeboliger til PFA Pension, og det er også i banebyen, Ejegod Ejendomme skal i gang med sit næste store projekt.

Projektet hedder "House of Industry", og det skal blandt andet rumme Viborg-afdelingen af Aarhus Maskinmesterskole, ligesom Viborgegnens Erhvervsråd og Center for Industri vil rykke ind i den nye bygning, når den står færdig i løbet af 2021.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg

21 vil studere ny uddannelse i Viborg

Viborg

Blå partiers kamikazekurs

Annonce