Annonce
Viborg

Radikale er klar med kandidater til både det ene og det andet

Radikale Venstre vil gerne i byrådet, men erkender, at det bliver svært. Arkivfoto: Nikolai Linares
Radikale Venstre har fem kandidater klar til kommunalvalget.

Viborg: Også Radikale Venstre i Viborg har afholdt sin årlige generalforsamling, ligesom opstillingsmødet forud for kommunalvalget til november er klaret.

Generalforsamlingen genvalgte Marianne Tøttrup som formand, og den øvrige bestyrelse består nu udover hende af Charlotte Kristiansen, Jan Rønne, Jørgen Melgaard Pedersen, Lasse Christiansen, Michael Flarup og Niels Hørsted Nielsen.

På opstillingsmødet blev et samlet hold på fem kandidater valgt til kommunalvalget. Det drejer sig om Lasse Christiansen, der ved det seneste valg stillede op for Det Konservative Folkeparti. Ud over ham er Michael Flarup, Jørgen Melgaard Pedersen, Jan Rønne og Marianne Tøttrup på listen. Bestyrelsen fik desuden bemyndigelse til at udvide kandidatlisten med flere kandidater frem mod kommunalvalget den 16. november 2021.

Annonce

Ved det seneste valg var Radikale Venstre uhyre tæt på at vinde et mandat for første gang i årevis. Spidskandidaten Katrine Rohde har dog som tidligere fortalt i folkebladet forladt partiet siden da.

Folketinget

Det var desuden en enstemmig generalforsamling, der valgte Kathrine Olldag som ny folketingskandidat i Viborg Vest, mens Hanne Roed blev genvalgt som kandidat i Viborg Øst.

Formand Marianne Tøttrup udtaler i en pressemeddelelse:

"Jeg er utrolig glad for, at vi har valgt to utrolig stærke og kompetente folketingskandidater i Viborg, som begge er fulde af kampgejst og kommer med en solid politisk erfaring. Kathrine Olldag som medlem af Folketinget og Hanne Roed som 1. næstformand i Region Midt".

Kathrine Olldag - bosiddende på Sjælland, opvokset ved Herning - udtaler, at hun er "utroligt glad for at vende hjem til Storkreds Vestjylland. Men mine politiske mærkesager ændrer sig ikke. Det handler stadig om kampen for uddannelse, erhvervsliv, klima og bedre balance i Danmark".

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Debat

Stor fed camembert af lyd i Tinghallen

Sport

Se video: Gode finalefornemmelser hos Viborg HK inden afgørende DM-semifinale

Sport

Får fuld værdi for pengene - endnu en hovedsponsor forlænger aftalen med Viborg HK

Annonce