Annonce
Viborg

Schulstad-bageri lukker i Viborg - 45 job forsvinder

45 arbejdspladser forsvinder fra Viborg, når Schulstad med udgangen af 2020 lukker bageriet på Livøvej.
Med udgangen af 2020 er det slut med brødbagning i Schulstads bageri på Livøvej i Viborg. Produktionen flyttes til Avedøre.

Viborg: 45 ansatte på Schulstads bageri på Livøvej i Viborg har netop fået besked på, at deres arbejdsplads forsvinder fra byen. Det sker ved udgangen af 2020.

Virksomheden ejes af Lantmännen, der i en pressemeddelelse forklarer, at lukningen sker for at styrke konkurrenceevnen.

- Det er nødvendigt at samle produktionen af frisk hvedebrød i Avedøre for at sikre vores konkurrenceevne, siger Schulstads administrerende direktør, Allan Christiansen i pressemeddelelsen.

Han føjer til:

- Vi flytter udelukkende produktionen, fordi der er store fordele ved at samle produktionen ét sted. Det er vigtigt for mig at understrege, at vi er og har været meget glade for vores dygtige medarbejdere i Viborg og for kvaliteten af deres arbejde, tilføjer Allan Christiansen.

Ingen medarbejdere er blevet sagt op, og virksomheden håber, at flest muligt vil fortsætte i jobbet i Viborg, indtil produktionen lukkes ned.

Medarbejderne på bageriet i Viborg vil blive tilbudt individuel rådgivning, så der kan findes den bedst mulige løsning for hver enkelt medarbejders fremtidige jobmuligheder. Samtidig afsøges mulighederne for at tilbyde nogle af medarbejderne arbejde på Lantmännen Unibakes bageri i Holstebro, hvis de ønsker det.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce