Annonce
Viborg

Studenterne fik legater: Dejligt med anerkendelse

Fra venstre formand for Viborg Kultur og Idrætsfond, Ole Anders Petersen, Sanne Gravesen, Julie Stokkendal Poulsen, Julie Dalsgaard Hvass, Magnus Exner, Victor Daugård Lambæk og Nicolai Grønbjerg Winther. Foto: Mads Plagborg Magnussen

Viborg: Endnu en gang er Viborg Kultur og Idrætsfonds studenterlegater, Vision Viborg, blevet uddelt. Seks ud af syv legatmodtagere deltog ved uddelingen.

- Det er rart at blive anerkendt. Jeg har lagt en del frivillige timer i det, og det gjorde jeg selvfølgelig, fordi jeg synes, det var sjovt. Men det er da dejligt, at der er nogen, som har lagt mærke til det og synes, det er godt, det jeg har lavet, siger Victor Daugård Lambæk, som blev indstillet for sit store sociale engagement, blandt andet ved at være med i World Robot Olympics, brætspilscafe, gallafestudvalget, elevrådet og var formand for festudvalget.

Også Julie Stokkendal Poulsen modtog et legat.

- Jeg er da vildt glad for det og overrasket over, at det lige er mig, der er valgt, siger Julie Stokkendal Poulsen, som blandt andet blev indstillet for sin evne til at balancere skolegangen og livet som håndboldspiller i Viborg HK, samt for at have repræsenteret Viborg Handelsgymnasium i regionsmesterskaberne i erhvervscase og meget andet.

Og da spørgsmålet faldt på, hvad legatet og de medfølgende 5000 kroner skal bruges på, var alle enige om, at det er til opsparingen.

De fik legater

Midtbyens Gymnasium: Nicolai Grønbjerg Winther, Victor Daugård Lambæk, Julie Stokkendal Poulsen

Viborg Gymnasium & HF: Magnus Exner, Sanne Gravesen, Christian Midholm Gravesen

Viborg Katedralskole: Julie Dalsgaard Hvass

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Viborg FF

Silkeborg-direktør med hjertesuk og opfordring til VFF-fans - bliv hjemme fra topkamp i Silkeborg

Annonce