Annonce
Viborg FF

Tilbagevendt topscorer: Fansenes opbakning skal bruges positivt

Sebastian Grønning frygter ikke, at VFF kommer overtændte ind til fredagens hjemmekamp. Arkivfoto: Johnny Pedersen
Sebastian Grønning glæder sig til at optræde foran klubbens fans. Og han vil bruge opbakningen positivt i stedet for at se den som et ekstra pres.

Fodbold: Viborg FF's topscorer er tilbage efter at have udstået en intern karantænedag.

Og han glæder sig rigtig meget til en kamp, hvor der igen er fans på tribunerne. Og det giver ham en anderledes og lidt speciel følelse i kroppen.

- Nu har vi jo et eller andet sted nærmest vænnet os til, at der er tomme tribuner. Det var mærkeligt i begyndelse, men nu er det jo nærmest blevet en vane. Og for mig er det nu første gang i lang tid, at jeg skal prøve noget andet. Så der er lige nogle små ting omkring kommunikationen internt på banen og ud mod bænken, som vi skal være parat på.

Annonce

- Men mest af alt glæder vi os jo bare ekstremt meget til at spille foran vores egne fans, siger topscoreren, som er tændt, men ikke frygter, at hverken han eller holdkammeraterne vil være overtændte, når de pludselig har op til 3600 tilskuere i ryggen.


Det handler om, at vi får brugt fansenes opbakning som en positiv støtte i stedet for at se det som et ekstra pres

Sebastian Grønning, Viborg FF


- Vi skal være tændte - selvfølgelig skal vi det. Men det handler om, at vi får brugt fansenes opbakning som en positiv støtte i stedet for at se det som et ekstra pres. Og jeg er ret sikker på, at vi er meget bevidste om, at vi skal finde det rette spændingsniveau efter en skidt aften i Silkeborg, siger Sebastian Grønning.

VFF tabte for første gang i sæsonen i Silkeborg. Men forud for det gik 25 kampe uden nederlag, og derfor hverken tror eller håber Sebastian Grønning, at det er tid til at tale om gummiben eller lignende.

Og topscoreren fokuserer derfor mest af alt på, at VFF skal tilbage på det vante spor hjemme mod et Helsingør-hold, som har gjort det godt i 2021.

- Men vi skal gøre, som vi plejer at gøre på hjemmebane, hvor vi har fået 37 ud af 39 point, siger Sebastian Grønning, som gerne vil erkende, at det begynder at kildre lidt ekstra i maven i forhold til den oprykning, som ser ud til at rykke nærmere runde for runde.

- Selvfølgelig gør det det. Men vi skal bare stadig holde snuden i sporet. Det lyder kedeligt, men det er sådan, det er. Men selvfølgelig, hvis det fortsætter sådan her, så er det jo et spørgsmål om tid, før vi er rykket op, siger han.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce