Annonce
Viborg FF

Topscorer og stortalent ikke med i topkamp - har fået karantæne efter brud på interne retningslinjer

Topscorer Sebastian Grønning er ikke med når Viborg FF fredag aften møder Silkeborg. Han har sammen med stortalentet Tobias Bech fået en intern karantæne. Arkivfoto: Johnny Pedersen
Når Viborg FF fredag aften spiller topkamp mod Silkeborg bliver det uden topscorer Sebastian Grønning og stortalentet Tobias Bech. De er begge idømt en intern karantæne.

Fodbold: Hverken topscorer Sebastian Grønning eller stortalentet Tobias Bech er med når Viborg FF fredag aften spiller topkamp i Silkeborg.

Forklaringen er, at de to spillere har fået en intern karantæne efter at have brudt holdets interne retningslinjer i forhold til kultur og miljø efter kampen mod Esbjerg.

- Vi trækker en streg i sandet, da vi mener, at det netop er vores kultur og vores miljø, som skal bære os igennem - derfor værner vi om de ting. Og i det her tilfælde blev rammerne skubbet lidt for langt, siger sportschefen, der er helt enig i, at det er ærgerligt at mangle en topscorer og en anden farlig offensivprofil i en afgørende topkamp.

Annonce


Vi har slået fast, hvad vi forventer af hinanden. Og vi stiller altså store krav til hinanden. Og det skal man acceptere og leve med. Det har vi talt ud om, og vi er kommet godt videre

Jesper Fredberg, sportschef Viborg FF


- Det er helt vildt ærgerligt. Men der er aldrig noget godt tidspunkt for sådan noget. Og derfor er jeg også træt og ked af, at det skal være sådan. Men der er nogle kerneværdier, der er vigtige for os. Og derfor ændrer det ikke noget, uanset om vi skal møde Silkeborg, Esbjerg eller en helt tredje modstander, siger han.

De to spillere er ikke med i truppen til aftenens kamp, men derudover er der talt ud om episoden. Begge spillere har trænet med truppen i ugens løb, og alle er klar til at se fremad.

- Vi har slået fast, hvad vi forventer af hinanden. Og vi stiller altså store krav til hinanden. Og det skal man acceptere og leve med. Det har vi talt ud om, og vi er kommet godt videre, siger Jesper Fredberg.

Udover Tobias Bech og Sebastian Grønning må VFF undvære skadede Alassana Jatta, Mads Søndergaard og Emil Scheel.

Til gengæld er både Jeff Mensah og Jakob Bonde igen blevet spilleklar.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport

Friis og Grønning om potentielt snarlig oprykning: - Vi vil stadig vinde vores egne kampe

Sport

Det stinker af superligafodbold - Viborg FF tilbage på sejrskurs mod Helsingør

Annonce