Annonce
Sport

Trods grim skade: Viborg FF forlænger samarbejdet med talentfuld målmand

Lucas Lund Pedersen har forlænget sin kontrakt med Viborg FF til udgangen af 2023. Arkivfoto: Johnny Pedersen
Lucas Lund Pedersen har sat sin signatur på en ny kontrakt med Viborg FF. Målmanden og fodsportsforeningen fortsætter dermed samarbejdet til udgangen af 2023.
Annonce

Fodbold: Viborg FF har netop forlænget samarbejdet med Lucas Lund Pedersen.

Den 20-årige målmand har smidt handskerne og underskrevet en ny kontrakt, der løber til udgangen af 2023.

Lucas Lund Pedersen, der kommer fra Bruunshåb, får dermed en stor tillidserklæring fra den klub, han har repræsenteret, siden han som U12-spiller første gang trak i trøjen med kløverlogoet på.

Den unge målmand løb den 16. august sidste år ind i en grim skade, blot fire kampe efter at han havde overtaget hvervet som førstemålmand hos VFF. Siden da har han siddet udenfor, mens skiftende målmand med varierende succes har forsøgt at udfylde pladsen i målet.

Fredag den 16. august 2019 måtte Lucas Lund Pedersen forlade Skive Stadion med en alvorlig skade. Siden da har han ikke været i kamp for de grønne. Arkivfoto: Morten Dueholm

Lucas Lund Pedersen nåede ikke at lukke et eneste mål ind i de fire kampe, før han blev skadet.

Siden den fatale udekamp i Skive, hvor Lucas Lund Pedersen landede forkert og rev sit forreste korsbånd over, han været igennem en hård genoptræning, og hos Viborg FF forventer man, at den unge, lokale keeeper for alvor er tilbage på træningsbanen i oktober.

Annonce

Førstemålmand

Om kontraktforlængelsen med den skadede målmand siger sportschef hos VFF, Jesper Fredberg, at:

-Vi er bevidste om risikoen ved sådan en skade, men det er en kalkuleret risiko og en chance, vi gerne vil tage, for vi har hele tiden holdt fast i tanken om, at Lucas er vores målmand, og det er også derfor, at vi kun har hentet erstatninger ind på korte lejeaftaler.

Ifølge Jesper Fredberg besidder Lucas Lund trods sine bare 20 år rigtig mange af de egenskaber, de værdsætter i Viborg FF.

- Han har store kvaliteter som målmand, en stærk udstråling og samtidig er han en person med alle de rigtige værdier. Det seneste år har været udfordrende for ham, men vi har set en person, der er vokset som menneske, og nu begynder han også så småt at være tilbage på fodboldbanen igen.

Lucas Lund Pedersen er naturligvis også selv tilfreds med at få fremtiden på plads, mens han knokler løs for igen at kunne løbe ind på Energi Viborg Arena til tonerne af Grøn Magi:

- Jeg er sindssygt glad for at være i Viborg, hvor vi har en god trup, en god stab og et meget spændende projekt, som jeg bare gerne vil være en del af. Jeg er meget glad og beæret over den tillid, jeg er blevet vist fra klubben og trænerne – både i forbindelse med forlængelsen, men også inden jeg blev skadet. Det er et signal om, at der bliver troet på mig, og det giver bare en endnu større motivation til at komme stærkere tilbage, siger målmanden.


Vi er bevidste om risikoen ved sådan en skade, men det er en kalkuleret risiko og en chance, vi gerne vil tage, for vi har hele tiden holdt fast i tanken om, at Lucas er vores målmand

Jesper Fredberg, sportschef Viborg FF
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
CORONAVIRUS

Liveblog: Stort flertal bag ny hjælpepakke - her er de vigtigste punkter

Annonce