Annonce
112

Vold og hærværk: Ung påvirket mand gik amok

Midt- og Vestjyllands Politi anholdt fredag aften en ung mand, der gik amok - også mod politiet - i Volden i Viborg. Arkivfoto: Katrine Becher Damkjær
Annonce

Viborg: "Din luder, fucking politisvin", sagde en 20-årig mand fra Viborg blandt andet til en politibetjent, da vedkommende som en del af en patrulje fredag aften ved 22.30-tiden var kaldt til Volden i Viborg, hvor den unge mand blandt andet havde sparket buler i en parkeret bil og smadret et vindue.

Politipatruljen anholdt manden for hærværket og for fornærmende tiltale mod ordensmagten, men ifølge politiet blev det ikke ved det. Manden, som politiet mener var påvirket af narkotika og/eller alkohol, blev som anholdt iført mundbind og kørt mod politistationen. Mundbindet tog han dog af, og dernæst spyttede han ifølge politiet i bilen og sagde til én af betjentene: "Du får corona".

Den anholdte mand måtte overnatte i detentionen, men blev løsladt lørdag formiddag. Han kan dog se frem til en tur i retten, efter som han er sigtet for hærværk, vold mod tjenestemand, forsøg på vold mod tjenestemand - og for fornærmende tiltale.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sport For abonnenter

17-årig startdebutant var smadret til sidst: Fansene gav mig et boost

Annonce