Peter Larsen Kaffe anerkendes for social ansvarlighed

Udviklings- og kommunikationschef Lars Aaen Thøgersen har også helt personligt taget del i Peter Larsen Kaffes involvering i kaffeproducenternes vilkår. Privatfoto

Peter Larsen Kaffe anerkendes for social ansvarlighed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Viborg: Viborg-firmaet Peter Larsen Kaffe blev torsdag aften hædret som årets CSR-mærkevareleverandør - altså som den bedste af de mærkevareleverandører, der tager socialt ansvar.

Prisen glæder selvfølgelig udviklings- og kommunikationschef Lars Aaen Thøgersen, der ser den som en anerkendelse af hele filosofien bag Peter Larsen Kaffe.

- Det er da lidt sjovt, at vi modtager en CSR-pris, når vi faktisk ikke har en CSR-afdeling, men det understreger jo, at social ansvarlighed simpelthen er en naturlig del af vores virksomhed, og det gør mig da stolt, at vi bliver anerkendt for det af de andre mærkevareleverandører og detailbranchen, siger Lars Aaen Thøgersen.

Ifølge udviklings- og kommunikationschefen er prisen "en af dem, man rigtig gerne vil have", og han glæder sig også over, at Peter Larsen Kaffe får den i konkurrence med store mærkevareleverandører, der gør meget for at promovere deres sociale ansvarlighed.

- Det gør vi jo ikke som sådan. Vi har det som en vigtig del af vores virksomheds-dna, og det glæder mig virkelig, at vi på den måde bliver anerkendt for hele vores tankesæt, siger Lars Aaen Thøgersen.

Han sender også en tak videre til de samarbejdspartnere, Peter Larsen Kaffe bliver inspireret og hjulpet af. Det gælder blandt andet Lab Lab, Smukfest, Tagtomat og mange andre.

Peter Larsen Kaffes sociale ansvarlighed (CSR) kommer blandt andet til udtryk i en stærk involvering i at sikre kaffebønderne i Afrika og Sydamerika bedre afkast og bedre kvalitet, ligesom Peter Larsen Kaffe arbejder målrettet efter at udnytte en meget større del af kaffeplanten.

Peter Larsen Kaffe anerkendes for social ansvarlighed

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce