Efterforskningen er slut: 11-årig dreng fundet i god behold

Arkivfoto

Efterforskningen er slut: 11-årig dreng fundet i god behold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Noget tyder på, at drengen fra morgenstunden havde forberedt sig på at være væk hjemmefra i længere tid, og vidner, der har set ham i løbet af dagen, fortæller, at han har set ganske glad og tilfreds ud.

Viborg: Den 11-årige dreng, Niclas Jensen, der tidligere torsdag aften blev efterlyst, er fundet i god behold.

Det var en borger i Hald Ege, der omkring klokken 22 fandt drengen i nærheden af byens børnehave på Egevænget.

- Vi ved ikke endnu, om borgeren var ude at lufte hunden, men han fandt drengen, og det er jo ganske fint. Borgeren kontaktede straks politiet, og hundepatruljen var jo i området, så de kørte lige hen og snakkede med drengen, som så blev kørt hjem til forældrene, siger Midt- og Vestjyllands Politis vagtchef, Jens Claumarch.

- Det kan ikke være bedre. Så er han hjemme i seng.

Da den 11-årige dreng blev fundet, havde han været af sted hjemmefra i omkring 14 timer, men på trods af det var han ifølge politiet i god behold.

Det er endnu ikke klarlagt, hvad drengen har lavet, siden han tidligt torsdag morgen cyklede hjemmefra, men ifølge Jens Claumarch tyder det på, at han havde forberedt sig på at være væk fra hjemmet i Birgittelyst i længere tid.

- I går (onsdag, red.) havde han en kontrovers med sin plejemor, og da vi torsdag aften fandt hans cykel og skoletaske kunne vi se, at han havde pakket et ekstra halstørklæde og noget, så det kunne ligne, at han havde forberedt sig på, at han skulle være ude, siger han.

Siden politiet omkring klokken 18.30 efterlyste den 11-årige, har man ifølge Jens Claumarch fået mellem 10 og 15 forskellige anmeldelser - blandt andet én, som kunne tyde på, at drengen havde haft det godt i løbet af dagen.

- Vi fik på et tidspunkt en henvendelse fra en ved Hald Ege Efterskole, som fortalte, at hun set ham komme cyklende ved 13-tiden. Der virkede han glad og tilfreds og snakkede med hendes hunde, som hun luftede. Så han har nok været i lokalområdet, siger vagtchefen.

Politiet takker i en pressemeddelelse borgere for de mange henvendelser.

Efterforskningen er slut: 11-årig dreng fundet i god behold

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce