Opdateret: Niels Bugges Kro konkurs

Poul Nielsen har selv begæret Niels Bugges Kro konkurs. Arkivfoto

Opdateret: Niels Bugges Kro konkurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Ejeren af Niels Bugges Kro og Hotel, Poul Nielsen, har selv begæret virksomheden konkurs.

viborg: En institution i det lokale restaurationsmiljø - Niels Bugges Kro og Hotel - er gået konkurs. Konkursen er begæret af ejeren selv, Poul Nielsen.

Dermed står en række ansatte, nok omkring 20 personer, foreløbig uden job og med en lønkonto, hvor lønnen for februar mangler.

Det bekræfter faglig sekretær i 3F Anette Lynge Jensen, som umiddelbart undrer sig over konkursen.

- Den havde jeg ikke lige set komme. Der har generelt ikke været problemer med Niels Bugges Kro, som vi har overenskomst med. De ansatte har altid fået deres løn til tiden, og vi har ikke hidtil hørt om problemer på stedet, siger Anette Lynge Jensen.

Hun håber og tror, at konkursen er et led i en rekonstruktion af stedet.

- Viborg skal da have et sted som Niels Bugges Kro, og jeg er overbevist om, at kroen vil genopstå i en eller anden form, siger Anette Lynge Jensen.

Det håber også kroejer Poul Nielsen, som er utrolig ked af, at han har måttet begære kroen konkurs.

- Vi har virkelig knoklet og afprøvet muligheder, så vi kunne fortsætte, men til sidst måtte vi bare erkende, at nu gik den ikke mere. Det er jeg utrolig ked af både på vores personales og vores kunders og selvfølgelig også egne vegne, siger Poul Nielsen.

Han forklarer, at det er stor gæld til blandt andet Skat, der har gjort det umuligt at fortsætte.

- Det er meget trist, for vi står overfor en rigtig stor sæson med en fyldt ordrebog, og det sætter jo en masse mennesker i en rigtig træls situation, fordi de lige nu står uden et sted at holde for eksempel konfirmation eller bryllup, så jeg håber meget, at andre vil tage bolden op med at drive kroen og hotellet videre, siger Poul Nielsen.

Opdateret: Niels Bugges Kro konkurs

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce