To prøvekeepere var i spil: Nu har VFF truffet sit valg

Tomas Cerny (billedet) og Wouter van der Steen har efterladt et positivt indtryk i Viborg FF - men ingen af dem får tilbudt kontrakt. Arkivfoto: Scanpix

To prøvekeepere var i spil: Nu har VFF truffet sit valg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Hverken hollandske Wouter van der Steen eller tjekkiske Tomas Cerny bliver VFF-spillere trods meldinger om gode prøvetræninger.

Viborg: - Vi har heldigvis to dygtige målmænd på kontrakt, så hvis vi skal have en ny målmand, skal det være den helt rigtige.

Sådan lyder meldingen fra Viborg FF's sportschef Jesper Larsen, og VFF kan fortsætte jagten efter "den helt rigtige" målmand, for de to prøvespillere Wouter van der Steen og Tomas Cerny får ikke tilbudt en kontrakt.

Hollandske Wouter van der Steen har trænet med i en tre dages tid og stod mod Thisted, hvor tre mål gik ind, men keeperen reddede undervejs et straffespark. Det samme antal dage var tjekkiske Tomas Cerny med på Kirkebækvej, og han stod 60 minutter mod AaB og lukkede et enkelt mål ind.

- Alle, der har set med, kan se, at vi har haft besøg af to dygtige målmænd. Det er kvalitetsmålmænd, men vi har også vurderet, at de ikke kan forstærke os i tilstrækkelig grad til, at vi har valgt at tilbyde dem en kontrakt, siger sportschef Jesper Larsen.

Han ønsker ikke at forholde sig til en situation, hvor Viborg FF satser entydigt på de to målmænd, som allerede er i truppen: Walter Viitala og Lucas Lund. Men han slår fast, at det skal være en dygtig målmand, hvis han skal have kontrakt med Viborg FF.

- Den ene målmand, vi har, er inde omkring det finske landshold. Det siger et eller andet omkring kvaliteten. Den anden, Lucas Lund, er et kæmpe talent og tager store skridt hver eneste dag til træning, siger Jesper Larsen.

Arbejdet fortsætter dog med at finde en ny mand til at passe buret i Viborg FF. Og mulighederne er der, mener sportschefen.

- Der er stadig et stykke tid til, at transfervinduet lukker. Og når man gør opmærksom på, at man søger en målmand, som vi har gjort, så bliver linjen varm. Vi har haft rigtig mange emner oppe at vende, og nu er vi så nede på et færre antal, slutter Jesper Larsen.

To prøvekeepere var i spil: Nu har VFF truffet sit valg

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce